Sådan kommer du til tops på Google

CpbCph  > Tanker >  Sådan kommer du til tops på Google
0 Comments

Sponsoreret indhold

Uanset om du har en webshop eller hjemmeside, så kan det være guld værd, at have gode placeringer i Googles søgeresultat. Vi kommer derfor her med en guide til hvordan du kan få bedre placeringer igennem seo / søgemaskineoptimering.

  1. Hav styr på dine søgeord

Det er vigtigt at vide hvad sine kunder eller brugere så efter. Lav derfor en grundig søgeordsanalyse med alle søgeord som er interessante for din hjemmeside eller webshop.

  1. Brug alt-tags og h-tags

Brug dine vigtigste søgeord i dine overskrifter (h-tags) og husk altid en h1 på hver side. Mange hjemmesideejere glemmer alt-tags. Husk derfor altid alt-tags på dine billeder med søgeord, da det fortæller Google hvad din side handler om. Hvis du har svært ved søgemaskineoptimering eller seo, kan det være en god ide at kontakte et seo bureau.

  1. Skriv godt content

Mange undervurderer godt content, men Google elsker det. Brug derfor en content writer til din søgemaskineoptimering, hvis du har problemer med at skrive tekster som fanger besøgende på dit website. Det er nemlig vigtigt at du kan vise Google, at dit indhold er værd at læse – og det viser du ved, at brugeren bliver på siden længst muligt eller endda klikker sig videre ind på hjemmesiden.

  1. Lav en god pagetitle

Du kan med fordel optimere dine pagetitles så de indeholder dine søgeord. Derudover kan du som udgangspunkt også tilføjer nogle af din virksomheds uspér.

  1. Linkbuilding

Det er stadig vigtigt med linkbuilding. Hver gang en hjemmeside linker til dine sider, er det en tommel-up til Google om, at du har indhold som er værd at læse. Google vægter altså hjemmesider som har mange refererende domæner. Her er det altid godt, at få henvisninger fra stærke domæner, som har mange besøgende, høj dr, og en sund linkprofil.

  1. Husk din hastighed!

Google prioriterer højere og højere hurtige hjemmesider med gode sideoplevelser. Dette hedder ”page experience” og Core Web Vitals som du kan læse mere om her.  Hvis du har et WordPress med mange plugins burde du undersøge din hastighed, da der kan være store hastighedsproblemer hvis du er lidt for flittig til at bruge mange forskellige plugins.

Seo kan være kompliceret og det er derfor altid godt at have en ekspert på området. Det kræver mange års erfaring og viden, for at vide helt præcist hvilke ”tweaks” der kan flytte din hjemmeside til bedre placeringer på Google. Der ligger nemlig også en masse teknisk optimering på hjemmeside, som mange almindelige hjemmesideejere ikke har kompetencerne til. Det kan altså gå meget galt, hvis din hjemmeside ikke fungere teknisk.