Derfor bør du tilbyde dine medarbejdere massage

CpbCph  > Tanker >  Derfor bør du tilbyde dine medarbejdere massage
0 Comments

Det er en god ide hvis du som firmaejer tænker lidt over at tilbyde dine medarbejdere gratis massage som del af deres ansættelse hos dig. Det kan hjælpe dem med eventuelle smerter, som de har i kroppen efter en lang dags hårdt arbejde foran computere.

Læs med her for at se hvilke ting du bør overveje i forbindelse med dette.

Vælg en massage tæt på dig

Det er først og fremmest en god ide at sørge for, at den massageklinik man har en aftale med også ligger tæt på ens arbejdsplads. På den måde er der større sandsynlighed for, at ens medarbejdere ender med at benytte sig af muligheden. Det vil sige, at hvis du har en virksomhed på Østerbro i København, så skal du også lede efter en massage Østerbro.

Der er også nogle firmaejere der vælger at gøre det, at de simpelthen har en massør fast på stedet – eller at denne person måske kommer med jævne mellemrum. Det kan især ofte godt betale sig, hvis man er leder af en større virksomhed og dermed har mange arbejdere under sig.

Tænk pris og kvalitet

Når du leder efter en god massageklinik, så er det samtidig vigtigt at du tænker både i pris og kvalitet. Kvaliteten af det arbejde man får fra denne massageklinik skal være helt i orden, så arbejderne kan være godt tilfredse med den service de får. Men derudover er det jo ikke meningen, at du som firmaejer helt skal ruineres ved at dine arbejdere får en massage.

Heldigvis findes der klinikker som Zency, som kan leve op til begge af disse krav. Prøv at tage et kig på denne klinik og vurder hvorvidt det er netop denne klinik, som du skal have lavet en aftale med. Læs gerne nogle kundeanmeldelser også og se hvorvidt disse kan overbevise dig.