Skab ekstra omsætning med kryptovaluta

CpbCph  > Tanker >  Skab ekstra omsætning med kryptovaluta
0 Comments

Kryptovaluta kan gøre, at du omsætter for mere i din butik. Læs denne artikel og find ud af, hvordan du kan drage nytte af kryptovalutaer (herunder Bitcoin og Ethereum).

 

De digitale valutaer har gennemgået en kæmpe vækst inden for det seneste år – dette betyder så, at mange danskere har kryptovaluta liggende, de er klar til at bruge i din butik. Spørgsmålet er så bare: Hvordan accepterer du Bitcoin i din forretning? Der er en del måder at gøre det på.

 

Den nemmeste måde at tage imod kryptovaluta på er at ved at erhverve sig en sikker Bitcoin wallet. Når du har sådan en, er det bare at sende din kunde din Bitcoin adresse, hvorefter denne kan overføre pengene direkte til dig. For dig er det helt gebyrfrit, fordi det er afsenderen, der skal betale for overførslen, når det kommer til kryptovalutaer.

 

Når pengene kommer ind på din Bitcoin wallet (eksempelvis en Ledger Nano S), så kan du enten bruge dem til at købe varer for, holde eller sælge. Hvis du skal sælge Bitcoins, skal du oprette dig som virksomhed på en børs. Der findes en del børser, og det er ganske gratis at oprette sig der. Det fungerer på samme måde som at oprette en profil på en hjemmeside. Der er dog den forskel, at du også skal dokumentere din identitet. Dette tager typisk fem til ti minutter, og så er du kørende. Herefter har du mulighed for at få pengene udbetalt på din erhvervskonto med SEPA overførsel.

Kan man stole på kryptovaluta?

Man kan sagtens stole på kryptovalutaer. Nogle vil også mene, at du faktisk kan stole mere på dem end traditionelle penge og dine penge i banken. Hvorfor? Fordi du kan hverken forfalske Bitcoins eller tage dem fra dig uden din accept. Det kan banken med de penge, du har stående.

 

Derudover er kryptovalutaer decentraliserede, og dette betyder, at man ikke behøver at stole på nogen. Du skal blot stole på “systemet”, og hvis du ikke allerede stoler på det, så kan du nemt læse hele kildekoden til eksempelvis Bitcoin protokollen, hvor du kan se, hvordan det hele virker. Det kræver dog, at du kan læse kode. Hvis du ikke kan det, kan du få en person du stoler på til at gøre det.

 

Essensen er, at ingen organisation eller person kontrollerer Bitcoin, hvorfor det er et sikkert netværk. Selve protokollen er sikker, men hvis du ikke benytter dig af en sikker wallet, så er den del af sikkerheden ikke den bedste. Du bør derfor anskaffe dig en sikker Bitcoin wallet, som du kan gøre ved at følge linket i starten af denne artikel. Vi anbefaler en Ledger Nano S, da den er nem at bruge og virker meget godt.