Hvad koster en rekruttering i gennemsnit en virksomhed?

CpbCph  > Tanker >  Hvad koster en rekruttering i gennemsnit en virksomhed?
0 Comments

Er du klar over, hvad et rekrutteringsbureau kan gøre for din virksomhed? Et rekrutteringsbureau hjælper dig med at ansætte de rette kandidater til din virksomhed, og der er mange fordele ved at lade et rekrutteringsbureau stå for rekrutteringen, især hvis din virksomhed ikke har en intern HR-afdeling.

 

Hvad koster en rekruttering egentlig for en virksomhed? Se det er et godt og relevant spørgsmål. Hvor meget en rekruttering koster afhænger af forskellige faktorer. Prisen for en rekruttering afhænger nemlig af organisatorisk niveau og specialisering. Man siger, at for danske virksomheder, koster et forløb omtrent et sted mellem 12-20% af en bruttoårsløn.

 

Prisen afhænger således af, hvor mange ressourcer rekrutteringsbureauet skal bruge på rekrutteringen, samt hvor specialiserede kravene til rekrutteringen er. Ofte er prisen for head hunting til store virksomheder dyrere, fordi der her kræves flere ressourcer og en særlig specialisering.

 

Hvorfor vælge et rekrutteringsbureau?

Der er mange fordele ved at vælge et rekrutteringsbureau. Rekrutteringsbureauet er uddannet og trænet i netop at finde de kandidater til din virksomhed, som passer allerbedst ind. På den måde mindsker I chancen for fejlansættelse, og får sammensat teams af de mest egnede medarbejdere. Desuden er rekrutteringsbureauet ofte uddannet i personlighedstests, og har kendskab til udbud og efterspørgsel på de kandidater, der kommer nyuddannede fra eftertragtede studier.