#1 bedste gratis Wordpress hjemmesidebygger til små virksomheder

CpbCph  > Tanker >  #1 bedste gratis WordPress hjemmesidebygger til små virksomheder
0 Comments

Drømmer du om at kunne fokusere mere på marketing og mindre på de små ting, der irriterer dig ved din hjemmeside? Det kan være, at du på nuværende tidspunkt har et WordPress tema installeret, der gør livet besværligt for dig. Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige hjemmesidebygger (page builder) til WordPress, hvis du har en lille virksomhed. Når du har læst artiklen, så vil du vide, hvordan du kommer i gang med at bruge den bedste hjemmesidebygger til WordPress lige nu, nemlig Elementor*.

Kom i gang med Elementor på under 5 minutter

Hvis du ikke ved det, så kan du downloade Elementor gratis på under 5 minutter og være i gang med at bygge din hjemmeside. Det kræver, at du har en aktiv installation af WordPress, og denne skal være opdateret til den nyeste version.

 

For at hente Elementor skal du ind på din hjemmeside efterfulgt af /wp-admin. Du skal logge ind som administrator og gå ind der, hvor du kan installere flere temaer. Her søger du efter “Hello Elementor” og installerer samt aktiverer dette. Du bliver bedt om at hente et plugin ved navn Elementor, og det er den del, der er hjemmesidebyggeren. Tillykke, du har nu hentet Elementor på få minutter og er klar til at fortsætte.

 

Gå ind på sider og opret en ny side. Du får muligheden for at trykke på “rediger med Elementor”. Der åbnes et nyt vindue, og du kan nu se en blank side, hvor du kan trække elementer ind på fra venstre. Har du hentet den gratis version af Elementor, så er denne selvfølgelig begrænset til de mest simple elementer som tekst, billeder, overskrifter og meget andet. Du kan dog vælge at opgradere for omkring 300 kroner om året for deres Elementor Pro abonnement. Der får du adgang til alle funktioner og over 300 forskellige skabeloner.

 

Derfor Elementor

Elementor er blevet meget kendt på meget kort tid. Dette har medført, at over 5 millioner hjemmeside anvender denne hjemmesidebygger til WordPress. Det er mange hjemmesider, og det betyder også, at du få en del fordele. Hvis du har et specifikt problem, så er der nok en anden, der har haft det før dig. Er du den første, så er der potentielt millioner af hjemmesider, der også vil have svaret på samme spørgsmål.

 

Du kan finde meget information om Elementor på Google, YouTube og diverse fora. Enhver funktion er dokumenteret, og der er aldrig noget, der ikke er forklaret. Har du et spørgsmål, kan du bare slå guiden til den pågældende funktion op og få svar på spørgsmålet 99 ud af 100 gange. Er det en af de sjældne gange, hvor du ikke kan få svar, så prøv at søge på Google eller YouTube. Er der ikke noget svar der, så kan du altid skrive på Reddit eller skrive til Elementors support. De plejer at svare meget hurtigt, og de kommer altid med uddybende svar. Det er i hvert fald vores erfaring med supporten hos Elementor.

 

(*) At Elementor er “#1” og “den bedste” er påstande tages fra deres egen hjemmeside. Det er uklart, hvordan dette er blevet blevet målt og sammenlignet.