5 gode råd, når du skal købe antivirus til virksomheden

CpbCph  > Tanker >  5 gode råd, når du skal købe antivirus til virksomheden
0 Comments

5 gode råd, når du skal købe antivirus til virksomheden

Internettet er uden tvivl én af de mest geniale opfindelser nogensinde. Men desværre er internettet ikke perfekt. Derfor kan du også godt rende i kriminelle online. Det er desværre ikke kun ude i den fysiske verden at de typer findes. Men som ligesom, at du kan få låse, alarmer og overvågningskameraer til din bolig, kan du også få beskyttelse af din computer. Det kalder man for antivirus. I det nedenstående kan du se fem gode råd til, når du skal købe antivirus. Det er nemlig vigtigt, at du køber det helt rigtige program til din computer.

Hvis du gerne vil have en solid og sikker antivirus, så bør du virkelig få det

Råd nummer 1: Skal det være en betalt eller gratis antivirus?

Når du skal købe en antivirus, bør du først overveje, om du vil betale for beskyttelsesprogrammet. Den gratis version er selvfølgelig billigst, men den har dog nogle ulemper. Blandt andet tjener firmaet bag programmet ikke penge på programmet. Det betyder, at de skal skaffe pengene på en anden måde. Det vil ofte betyde, at de sælger din data til en tredjepart. Det er der ikke nødvendigvis noget farligt ved. Du skal blot være opmærksom på, at det sker.

Råd nummer 2: Surfer du mest på internettet?

Når du skal vælge et beskyttelsesprogram, er det vigtigt, at du er bevidst om din egen færden på internettet. Hvis du surfer meget, er det en god idé med et beskyttelsesprogram, hvor din færden rundt på internettet forbliver sikker. De store antivirusprogrammer har derfor også ofte en stor database over hjemmesider, der virker mistænkelige. På den måde kan de hurtigt advare dig, hvis du er på vej ind på en potentiel farlig hjemmeside.

Råd nummer 3: Downloader du mange filer fra internettet?

Hvis du downloader en del filer, er det essentielt, at dit beskyttelsesprogram også har en virksom filscanner. Det kræver, at firmaet bag antivirussen er hurtige og gode til at identificere nye trusler. Du bør helt klart også aktivere automatisk filscanning. På den måde skal du ikke selv huske at scanne hver enkelt fil inden åbning.

Råd nummer 4: Hvilket antal licenser er passende?

Hvis du har flere enheder, der skal beskyttes, kan det ofte bedst svare sig at købe flere licenser på én gang. Det kan eksempelvis være, at din familie tilsammen har flere computere, der skal beskyttes. Hvis du gerne vil spare penge, kan det også være en god idé at betale for mere end ét års licens. På den måde kan du for det meste opnå en anseelig besparelse.

Råd nummer 5: Har dine børn brug for ekstra beskyttelse?

Internettet er som bekendt en stor og mangfoldig størrelse. Derfor er der selvfølgelig også nogle hjemmesider, som du ikke ønsker, at dine børn skal klikke sig ind på. Derfor kan du vælge en antivirus med børnefilter. På den måde kan du angive hvilke hjemmesider, dine børn må gå ind på. Hvis du gerne vil begrænse deres skærmtid, kan du også indstille, hvor længe de må være på internettet. Når tiden er gået, vil forbindelsen blive afbrudt indtil næste dag.