Københavnsk start-up med stor succes

CpbCph  > Tanker >  Københavnsk start-up med stor succes
0 Comments

Københavnsk start-up med stor succes

Hvis du interesserer dig for københavnske start-ups med succes, vil du elske historien om en e væske butik fra København. Butikken var blandt de første e-cigaret-butikker, da den åbnede i år 2010. Dengang rystede folk mest af alt på hovedet, når stifteren fortalte om sine planer. Stifteren blev dog ved med at tro på sig selv og sin vision, hvilket viste sig at give pote. I dag omsætter butikken nemlig for flere millioner årligt. Blandt andet ved at sælge e juice. Du kan også finde en e væske butik.

Sådan blev virksomheden succesfuld

Hvis du spørger stifteren, vil han fortælle, at en stor del af virksomhedens succes kan tilskrives dens kompetente personale. Personalet består nemlig af et kvalificeret team, der alle besidder en bred ekspertise og viden om e-cigaretter. Derudover har virksomheden også en veludviklet kundeservice, der vejleder kunderne, så de foretager det helt rigtige køb. På den måde har virksomheden også kunne dele ud af deres viden, da markedet for alvor blev klar til e-cigaretter og e juice.

Hvad er e-cigaretter?

Hvis du ikke helt ved hvad e-cigaretter egentlig er, er du ikke alene. E-cigaretter er elektroniske cigaretter. De fungerer ved, at de har et batteri, der sørger for el. Cigaretterne har også en væskebeholder, der indeholder et varmelegeme. I varmelegemet kan der tilføres væsker med forskellige smage. Disse væsker kaldes også for e juice. Blandt andet kan de smage af jordbær, menthol eller kaffe. Derudover er cigaretterne også udstyret med en knap. Når der trykkes på knappen, aktiveres e-cigaretten. Derved bliver der dannet damp. Det er sådan en e-cigaret fungerer.

Hvordan adskiller elektroniske cigaretter sig fra almindelige cigaretter?

En elektronisk cigaret vil levere nikotinen gennem damp. På den måde bliver nikotinen også leveret uden tjære og kemikalier. Det betyder også, at rygerne af nikotin selv har mulighed for at justere, hvor meget nikotin og e juice, cigaretten skal indeholde. Derfor er der også nogle rygere, der anvender e-cigaretterne til langsomt at trappe ud af deres nikotinforbrug. Det er også muligt at dampe på e-cigaretter uden nikotin. Det er der nogle eks-rygere, der vælger at gøre, fordi de ikke længere er afhængige af nikotin.

Hvad er en coil?

En coil er det varmelegeme, der både opvarmer og fordamper e-juice eller e-væske. En coil vil med tiden blive nedslidt. Derfor er det også vigtigt, at den jævnligt bliver skiftet ud. Faktisk skal en coil udskiftes ca. hver til hver anden uge.

Hvad er en clearomizer?

En clearomizer bliver også kaldt for tanken eller væskebeholderen. Det er nemlig den beholder, der indeholder e juice eller e væske.

Om batteriet på en e-cigaret

Som nævnt består e-cigaretter af et batteri. Batteriet kan have forskellige milliampere, ligesom det også kan have forskellige udformninger. Typisk vil batteriet være genopladeligt. Batteriet er den del af e-cigaret, der har den længste holdbarhed. Derfor skal det som udgangspunkt kun skiftes hver tredje måned. Det kommer dog an på, hvor meget du bruger e-cigaretten.

Om mundstykket på en elektronisk cigaret

En e-cigaret vil også have et mundstykke. Mundstykket er fremstillet af enten plastik, metal eller træ. Mundstykket er udskifteligt. Derudover er det også en god idé at rengøre det jævnligt.