Tips til at finde en billig revisor

CpbCph  > Tanker >  Tips til at finde en billig revisor
0 Comments

Orker du ikke selv at skulle ordne bilag eller have styr på regnskabet? Så skulle du finde dig en god og billig revisor. Her får du tips til hvordan.

En god revisor skaber værdi

En dygtig revisor skaber værdi for din virksomhed. Ikke fordi vedkommende er den billigste, selv om det naturligvis også spiller ind, men fordi en revisor kan rådgive dig om rigtig meget, som vedrører din virksomhed.

Har du for eksempel en enkeltmandsvirksomhed, så kig efter en revisor, der har enkeltmandsvirksomheder som sit speciale. Alle revisorer har områder, de er bedre til end andre. Har du fundet en revisor, men er du i tvivl om, det skal være ham eller hende, så hyr vedkommende ind til en enkeltopgave.

Find ud af om kemien er der, før du køber et fast, længerevarende samarbejde hos eksempelvis denne revisor hos https://personligrevisor.dk/

Indhent tilbud

Revisor er ikke en beskyttet titel. Det er kun statsautoriseret revisor og registreret revisor, som kræver en særlig uddannelsesmæssig baggrund. Derfor er det vigtigt, at du er grundig i dit valg af revisor og spørger dig for.

Spørg for eksempel ind til priser, hvilke specialer og erfaring vedkommende har, og hvor hurtigt han eller hun arbejder. Har revisoren for eksempel ekstra personale, der kan tage over i tilfælde af sygdom, så du ikke lige pludseligt skal ud for at finde en ny revisor 2 minutter før årsregnskabet skal afleveres?

Indhent altid tilbud fra flere forskellige revisorer, før du tager den endelige beslutning.