Sådan skal din økonomi være for at få familiesammenføring

CpbCph  > Tanker >  Sådan skal din økonomi være for at få familiesammenføring
0 Comments

Hvis du gerne vil have din familie sammenført med dig her i landet, så kan det hurtigt komme til at koste dig rigtig mange penge. Hvor mange penge er det egentlig det drejer sig om? Det er lidt et vidt begreb og det kommer nogle gange an på din helt unikke situation. Men i denne artikel kan du få en bedre gennemgang, hvilke ting du skal spare op til.

Selve sammenføringen koster penge

Det er vigtigt at understrege, at selve familiesammenføring ofte i sig selv kan koste penge. Det er blandt andet noget, som du kan læse mere om på familiesammenfoering.info.

Ofte kræves det at du som person beviser på en eller anden måde, at du er i stand til at forsørge din familie, når du henter dem til Danmark. Det må ikke være sådan, at de kommer her til landet og skal have en masse sociale ydelser. I så fald vil du ofte få et nej på din familiesammenføring. Og i sådan et tilfælde er det naturligvis spild af kræfter og energi at ansøge om ordningen.

Hvis du tager en god snak med din advokat på immigrationsområdet, så kan han eller hun bedre vejlede dig i det hele. Måske denne person endda kan hjælpe dig med at lave et budget for præcis hvor mange penge du skal have skrabet sammen hver måned?

Nogle gange er det også muligt at få lidt kompensation her og der alt efter hvilke ordninger man er inde under. Det er blandt andet også noget, som din advokat kan hjælpe dig med at navigere i, da det ellers kan være svært at overskue.

Advokaten koster også noget

En anden ting, som man naturligvis skal huske at lægge penge til side til, er udgifterne til selve advokaten. Det kan være ret så dyrt at hyre en advokat på immigrationsområdet, men det er naturligvis en nødvendighed. Det er meget forvirrende at navigere rundt i integrationsloven helt alene. Og det kan næsten være en umulighed hvis man ikke har en advokat ved siden af sig.

Prøv eventuelt at undersøge hvilke prisforskelle der kan være mellem de enkelte advokater. Nogle gange kan disse være ret så væsentlige og der er naturligvis ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt.

Du kan samtidig undersøge, hvorvidt der er nogle gode afdragsordninger ved de enkelte advokater. Nogle gange kan man sagtens få sådan en ordning op at stå.