Kan man gøre forretning i Dubai?

CpbCph  > Tanker >  Kan man gøre forretning i Dubai?
0 Comments

Dubai er blevet et populært sted at bo og lave forretning for mange danskere. Og det er forståeligt. I Dubai kan man benytte sig af et enormt netværk, og så er det et oplagt sted at starte, hvis man som virksomhed gerne vil længere ud i Østen.

Dubai

Dubai er en by og en af de Forenede Arabiske Emirater. Der er i alt syv emirater, og Dubai er den næststørst af dem. Dubai ligger altså på Den Arabiske Halvø, og har Saudi-Arabien og Oman som nærmest naboer. Der bor omkring 2,6 millioner indbyggere i Dubai, der har et meget varmt klima. I Dubai findes et meget multikulturel med befolkningsgrupper fra mere end 100 forskellige lande. Det multikulturelle islæt skaber grundlag for handel på tværs af mange nationer, og dermed et unikt vækstpotentiale.

Mellemøstens Singapore

Dubai er på mindre end 50 år gået fra at være et lille fiskerleje i ørkenen til at være en stor international metropol med blandt andet et hav af internationale virksomheder. Væksten har været enorm, og har løbende tiltrukket endnu flere store virksomheder og mennesker der vil investere og prøve lykken. Dubai er blevet et internationalt økonomisk knudepunkt, og er blandt andet blevet kaldet Mellemøstens Singapore.

Netværk af internationale virksomheder

Rigtig mange store internationale virksomheder har afdelinger i Dubai. Dette giver en perfekt platform og et stærkt netværk i området til yderligere vækst. Som virksomhed med store internationale ambitioner bør man næsten være repræsenteret i Emiraterne. Du kan helt sikkert finde en samarbejdspartner i Dubai. Desuden er det let at operere fra Dubai, da den lokale lovgivning er simpel og uden for meget offentlig indblanding. Dette er også baggrunden for at mange rykker deres hovedsæde til Dubai.

 

Starte virksomhed i Dubai

Det er forholdsvis let at komme i gang med at lave forretninger i Dubai. Ved at stifte dit eget selskab kan du også lettere få opholdstilladelse. Dette kan du gøre ved et såkaldt freezone company. Men en anden mulighed er at starte et holdingselskab i De Forenede Arabiske Emirater. Med et sådant selskab kan du handle mellem Emiraterne og udlandet.

 

Binde Østen og Vesten sammen

Med andre ord er Dubai blev et sted, der binder Østen og Vesten sammen. Det er et oplagt sted at start for de europæiske virksomheder, der gerne vil længere ud i Østen. Og det er ligeledes en perfekt platform for virksomheden fra Østen, at skabe kontakter til europæiske virksomheder.