Præsenter din virksomhed med en fotobog

CpbCph  > Tanker >  Præsenter din virksomhed med en fotobog
0 Comments

Fortæl din virksomheds historie gennem ord og billeder. Billeder siger ofte meget mere end det sagte ord og gør dermed et større indtryk på den, der læser bogen. Fotobøger til private formål er mere og mere udbredt. Med en fotobog om din virksomhed kan du opnå de samme fordele. Det er nemt og hurtigt at lave en virksomhedspræsentation i bogform. Derudover kan du få trykt fotobogen i det antal, du ønsker, og forære den væk til medarbejdere, kunder og leverandører.

Fortæl om virksomhedens historie i bogform

En virksomheds historie og værdier er ofte en fortælling, der skal formidles i et formelt sprog. Billeder kan være med til at understøtte jeres historie. Det kan du for eksempel gøre ved at inkludere billeder fra dengang, virksomheden blev stiftet eller sociale events og gode minder for virksomhedens medarbejdere. Bogformen gør, at man kan bladre frem og tilbage og appellerer til, at man giver sig tid til at sætte sig ind i fortællingen i modsætning til digitale medier, som ofte er mere flygtige.

Giv jeres nye medarbejdere en god introduktion

En virksomhedspræsentation i bogform kan bruges til forskellige formål. Når der starter nye medarbejdere i virksomheden, er det oplagt at give medarbejderne en god og grundig introduktion til virksomheden. Fotobogen kan opsummere hele virksomhedens fortælling og præsentere virksomhedens mission, vision værdier og mål på en interessant og flot måde. Med varierende billeder af virksomhedens bygning, medarbejdere og events, kan fotobogen give et fuldendt og godt indtryk af, hvem I er. På den måde kan en fotobog skabe motivation og endnu større interesse for at vide mere om virksomheden.

Det er nemt og lige til at lave en fotobog

Det er nemt og lige til at lave en virksomhedspræsentation i bogform. Saml billeder fra pressen, portrætfotos af ledelsen og medarbejderne, billeder af bygninger og fra årlige events og fejringer mv. Medarbejderne er virksomhedens ansigt ud ad til, og en fotobog er en nem måde at præsentere det på. Når billederne er samlet, er det nemt at uploade billederne og sammensætte bogen, som du ønsker. Til sidst sender du bogen til tryk – så nemt kan det gøres.

Præsenter virksomhedens image med en fotobog

Med en virksomhedspræsentation i bogform kan du præsentere virksomhedens image. Overvej hvem, der er målgruppe for fotobogen. Er det leverandører og kunder, kan fotobogen inkludere professionelle billeder af virksomhedens produkter, processer og images, der tegner virksomhedens profil.