Optimér dine medarbejdere: Enneagram typer og test

CpbCph  > Tanker >  Optimér dine medarbejdere: Enneagram typer og test
0 Comments

Mennesker er meget forskellige, heldigvis. Det betyder nemlig, at vi alle har vores egne kompetencer og ting, vi er bedre til end andre. Dog betyder det også, at der er ting, vi er mindre gode til og ting, vi gør bedre under pres og dårligere under pres. Derfor kan det være en god ide, at man finder ud af, hvordan man er som person og personlighedstype, så man kan udforske, hvordan man performer under forskellige omstændigheder.

Om vi vil det eller ej, så er vi alle begrænset af vores personlighedstype, derfor kan det være fordelagtigt, at man som chef dykker ind i, hvordan ens medarbejdere fungerer og giver dem opgaver herefter.

Hvad er Enneagram typer og test?

Som før nævnt, kan det være en god ide, at man som chef udforsker, hvordan ens medarbejdere fungerer på et personligt plan, og det er her Enneagrammet test kommer ind i billedet. Enneagram test har til formål at finde ud af, hvilken type person der tager testen i erhvervslivet. Ud fra denne type kan man nemlig bedre afgøre, hvad personen er særligt god til.

Dette kan være fordelagtigt for dig som chef, eftersom du på baggrund af din medarbejderes Enneagram typer kan give medarbejderen nogle opgaver, som passer særligt til personlighedstypen. På den måde optimerer du din arbejdskraft og får mest muligt ud af dine medarbejdere. Ikke alene får du en bedre arbejdsstyrke, men du får også nogle gladere medarbejdere, som gør deres job en tand bedre, end de gjorde før i tiden. På den måde gør du en god investering, når du lader dine medarbejdere enneagram teste.

På et personligt plan kan det også være fordelagtigt for dig som medarbejder at få en enneagram test, så du kan få en profil på, hvad dine særlige kompetencer er. På den måde kan du bedre fremlægge overfor en fremtidig arbejdsgiver, hvad du er særligt god til.

Hvad koster en enneagram test?

Det behøver ikke at være vanvittigt dyrt at optimere sin arbejdsstyrke. Faktisk koster det kun omkring 500 kroner per medarbejder, hvis man vælger at lade dem enneagram teste. Dette skal ses som en investering i firmaet, da man vil kunne se en forbedring på mange parametre, især produktion. Derudover kan en sådan test også føre til en øget arbejdsmoral blandt dine medarbejdere, så det er alt i alt en god investering at gøre sig.