Kom varm og tør på arbejde i den våde vintertid

CpbCph  > Tanker >  Kom varm og tør på arbejde i den våde vintertid
0 Comments

Er du indimellem træt af vinteren og det våde og kolde vejr? Det er bare ikke altid så rart, når man skal afsted om morgenen, og man gerne vil se smart ud og komme tør frem til arbejde. Det er ikke spændende at sidde en fuld arbejdsdag med vådt tøj og gennemblødte sko. Derfor er det altså vigtigt at have det helt rette overtøj og gode sko, når man i vinter og regnvejr skal sikkert frem til arbejdspladsen.

Smart og praktisk overtøj

Det er helt essentielt at have godt og praktisk overtøj til vinteren. Det skal både være varmt og helst vandafvisende, og så gør det selvfølgelig ikke noget, at det også ser lidt smart ud. Du kan med stor fordel vælge den smarte Global Funk flyverdragt, som er blevet super moderne. Den er varm, lækker, og så fås den i super flotte farver. Ikke nok med det, så sidder den som malet på kroppen og er ikke mindst virkelig behagelig i både pasform og materialer. Det er alt i alt et godt og praktisk valg, der med fordel kan bruges igen og igen i flere år grundet den gode kvalitet.

Moderne sko til vinteroutfittet

Det er selvfølgelig også vigtigt, at eje et par gode og praktiske sko, der ligeledes tåler det våde og hårde vintervejr. Med et par gode og vandafvisende sko eller støvler, slipper du for våde sko og strømper i løbet af arbejdsdagen. Du kan eksempelvis vælge et par lækre og moderne par Copenhagen Shoes støvler. De er populære og super flotte, og så kan du med fordel matche dem med din Global Funk flyverdragt. Der er gode muligheder for at vælge et par støvler, der er perfekte til vintervejret men som samtidig kan matche dit arbejdsoutfit.