Sådan kan din virksomhed spare og samtidig blive grønnere!

CpbCph  > Tanker >  Sådan kan din virksomhed spare og samtidig blive grønnere!
0 Comments

Du kan let spare penge på dit rengøringspersonale i virksomheden ved at installere et blødgøringsanlæg. Anlægget er samtidig med til at gøre din virksomhed mere bæredygtig – det er altså en win/win situation.

Spar penge i din virksomhed

Har din virksomhed rengøringspersonale rendende i tide og utide for at holde rent efter dine medarbejdere? Så er der her en løsning, som gør at der kan spares på rengøringen. Ved blot at fjerne kalken i bygningen behøver rengøringspersonalet blot halvt så meget tid til rengøringen. Dette skyldes at det er meget lettere at rengøre vask, armaturer, fliser, toiletter, elkedler, kaffemaskiner osv. Med blødt vand. Dit rengøringspersonale skånes for en masse hårdt arbejde, samtidig med, at arbejdet vil kunne klares på den halve tid. Dermed frigives der økonomi i virksomheden.

Bliv en grønnere virksomhed

Ud over at din virksomhed sparer på rengøringen, bliver i også en mere grøn virksomhed, da i vil kunne spare på kemikalie- og sæbeforbrug. Derudover er levetiden på fx opvaskemaskine, elkedel og kaffemaskine markant længere. I gennemsnit siger man at alle apparater holder op til 5 år længere ved brug af et blødgøringsanlæg. Da disse apparater nyder godt af det bløde vand. Det giver alt i alt en mere grøn arbejdsplads.

Andre fordele ved et blødgøringsanlæg

Et blødgøringsanlæg installeres der, hvor vandet kommer ind i bygningen. Hvis du vælger et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark, giver det mange fordele.

Aqua Danmarks blødgøringsanlæg er nemlig meget kompakte men har en stor kapacitet, som gør at det er let at få plads til. Disse anlæg kan nu også fås med wifi funktion. Denne funktion gør det let, at holde styr på, hvornår der skal salt på anlægget. På den måde undgår i, at skulle have en rendende forgæves til at holde øje med anlægget – det passer sig selv. Det er endda muligt hos Aqua Danmark at bestille et saltabonnement, så i heller ikke skal søger for at købe salt.

Det kommer automatisk. En anden fordel ved wi-fi funktionen er, at man hele tiden kan se vandforbruget i bygningen. Det vil sige, at hvis der skulle komme en utæthed på et rør, hvis et wc løber eller lign., vil i kunne se det med det samme. På den måde undgår i et stort vandforbrug, holder den grønne linje og undgår rør skader. Rør skader kan være en dyr omkostning, som i værste tilfælde kan føre til, at i må flytte fra bygningen.

Vil du bestille et blødgøringsanlæg til din virksomhed, eller vil du vide mere om blødgøringsanlæggets muligheder så kontakt Aqua Danmark i dag på www.aquadanmark.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig på vej til en renere og mere miljøvenlig virksomhed.