Iværksætterdrømme om festlokaler i Odense

CpbCph  > Tanker >  Iværksætterdrømme om festlokaler i Odense
0 Comments

I mange år har jeg drømt at skabe mine helt egne festlokaler i Odense. Jeg har især været inspireret af DOK5000, da jeg synes, at de nogle fede, rustikke lokaler, der kan bruges til ethvert arrangement.

Derfor er jeg gået i gang med planlægge, hvordan jeg kan skabe de fedeste festlokaler odense. Og jeg vil gerne give jer alle et indblik i mine overvejelser. Måske kan nogle af jer bruge det til jeres egne iværksætterdrømme eller allerede igangværende business.

Lad os komme til sagen!

 

Placering er altafgørende

Jeg har allerede nævnt, at jeg beundrer DOK5000 og deres festlokaler odense c. Som sagt har de et fedt udtryk, men der er intet, der slår deres placering lige ved havnen – hvor fede events kan man ikke lige holde på sådan en lokation?

Derfor er det gået op for mig, at placering virkelig sælger, når det kommer til at drive nogle lokaler til udlejning. Min drøm er at finde flere gode lokationer på hele Fyn, men til en start vil jeg begynde med Odense. For der er trods alt flest kunder at komme efter, og det er altafgørende, når jeg skal til at starte min egen forretning.

Er der nogen af jer, der har gode idéer til en placering for mine nye festlokaler i Odense? Selv har overvejet at få et lokale i midten af Odense. Helt inde i centrum. Men det er også den absolut dyreste beliggenhed, men jeg har en fornemmelse af, at det er noget, der virkelig kan få nogle kunder hjem. Så mon ikke det er en investering værd?

 

Lokalerne skal have wow-effekt

Jeg går meget op i, at lokaler skal have en eller anden wow-effekt. Det kan enten være udefra eller indvendigt – men selvfølgelig helst begge dele.

Jeg drømmer om nogle store festlokaler og dermed også en stor bygning. Bare størrelsen i sig selv må gerne have lidt ”kapow”. Det er nemlig den slags, jeg selv falder for, når jeg har skulle leje nogle festlokaler i Odense. Så dét skal mine egne lokaler selvfølgelig også selv kunne byde på.

Derudover skal de jo være indbydende indvendigt. Det kan være en form for majestætisk stil, den mere moderne og rå stil eller bare den helt klassiske, med trægulve og hvide vægge.

Men det hele skal selvfølgelig gå op i højere enhed, hvor det spiller sammen. Det skal gerne give ét bestemt udtryk, så man ikke tror man får en ting, når står udenfor, og så er det noget andet, når man træder ind ad døren.

Jeg kan mærke, at det her bliver virkelig godt, og det kribler i mine fingre for at komme i gang med min karriere som iværksætter. Jeg ved, at det bliver hårdt arbejde det første lange stykke tid, men på sigt, bliver det den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget!