iPhone reparation med garanti

CpbCph  > Tanker >  iPhone reparation med garanti
0 Comments

Du har uden tvivl oplevet det mindst én gang i dit liv, alting er gået lidt for hurtigt, måske har du været uopmærksom et kort øjeblik, eller måske har du blot været uheldig. Lige meget hvad ligger din telefon nu på jorden med skærmen mod jorden, og du beder til de højere magter for, at skærmen er intakt, som du løfter den op fra jorden. Til din store ærgrelse, men ikke overraskende, er skærmen itu.

Få ny skærm på din telefon

Den bedste løsning er at få skærmen lavet så hurtigt som muligt, så du ikke behøver tænke mere over det. Der er intet værre end at gå rundt med en telefon, der har en revnet skærm. Både fordi det er irriterende for dig, at du skal kigge på et krakeleret billede, men også fordi det er nemmere for vand at trænge ind i telefonen, hvilket kan betyde, at din telefon slet ikke virker. Derfor er det vigtigt at få skiftet skærmen med det samme. Hos iPhonespecialisten.dk er det muligt at få skiftet sin skærm med det samme, og her er der fokus på at anvende reservedele af højeste kvalitet, så skærmen er som ny, når du får den tilbage.

Kom forbi butikken i København

Hvis uheldet har været ude, og du vil have skiftet skærmen med det samme, så er det med at tage en tur forbi iPhonespecialisten i København. De lover, at en iPhone reparation i København hos dem er med en ventetid på maksimalt 25 minutter. Om du har en iPhone 13 eller en af ældre dato, så kan de være behjælpelige med at udskifte din skærm og få den til at se ud som ny igen. Ved at besøge butikken i København får du eksperter til at udskifte skærmen, og så slipper du for at skulle ud og anskaffe dig værktøjet til selv at gøre det, og samtidig er du helt sikker på, det bliver gjort korrekt.

1 års garanti

Når du endelig har fået skiftet din skærm, behøver du ikke være nervøs for, om de har påsat skærmen korrekt. For hvis det nu skulle vise sig, at skærmen ikke fungerer optimalt, eller at den pludselig ikke reagerer, når du trykker på den, så lover iPhonespecialisten dig nemlig 1 års garanti, hvilket vil sige, at du det første år kan komme tilbage med til telefon, såfremt skærmen stopper med at virke. Dette kan være en rar sikkerhed at have, hvis man har stået i et dilemma om, hvorvidt man bare skulle købe en ny telefon til langt højere pris, hvis nu skærmen kun holdte et år alligevel.

Panserglas

Hvis man vil gardere sig så godt som muligt mod en ødelagt skærm på sin iPhone, så vil det altid være anbefalelsesværdigt at investere i at få påsat et panserglas. Du er ikke helgarderet med et panserglas på telefonen, men du vil højst sandsynligt kunne slippe for at ende op med en ødelagt skærm i mange situationer. I mange år har mange fravalgt panserglasset, idet de syntes det så grimt ud, og fordi det var irriterende, at det omringede hjem-knappen. Men nu med de nye iPhones, hvor knappen er fjernet, lægger man nærmest ikke mærke til, at der er påsat et panserglas. Så hvis du vil lave en fremtidsinvestering på din iPhone, så er panserglasset en sikker investering.

Alt kan udskiftes

Nogle gange er det dog ikke skærmen, der er noget galt med. Det kan være mikrofonen er gået i stykker, at kameraet ikke kan fokusere. eller at batteriet ikke holder lige så godt på strømmen som tidligere. Hvis dette er tilfældet, kan man også få disse ting udskiftet. For ligesom med skærmen, så er det bedst når alting spiller, og mange gange er det noget der kan fikses til en langt lavere pris sammenlignet med at gå ud og købe en ny telefon.

Er der problemer med at lade telefonen op?

Nogen vil efter et par år opleve, at ens iPhone nogle gange ikke vil lade op, selvom man har sat opladeren i ladeporten. Det er muligt, at der er en fejl med f.eks. batteriet, men mange gange ligger problemet i, at der gennem tiden har samlet sig fnuller i ladeporten. Inden du tager din iPhone til en reparatør, så prøv at fjerne det der eventuelt skulle have samlet sig inde i ladeporten. Det kan gøres med en pincet, og det der sidder derinde kan mange gange, lige meget hvor småt der er, være det, der gør, at din telefon ikke lader op.

Telefonen er vores bedste ven

Lige meget hvad din telefon fejler, så er det vigtigt at huske på, hvor meget forskelligt vi bruger den til. Derfor er det også vigtigt, at den kører upåklageligt, så sørg for at få fikset de ting, den skulle fejle. Mange gange er det noget billigere end at gå ud og købe en helt ny.