Efteruddannelse for dig og dine medarbejder

CpbCph  > Tanker >  Efteruddannelse for dig og dine medarbejder
0 Comments

Er du på udkig efter en efteruddannelse, der kan skubbe dig og dine medarbejdere i den rigtige retning, er du kommet til det rette sted. Det er aldrig for sent at videreuddanne sig og blive klogere, hvilket også er grunden til, at Montus har et stort udvalg af efteruddannelser, kurser og konferencer. Livet er en lang livslæring, og man kan altid blive bedre på mange punkter. Du kan derfor med fordel tage et kig i det store sortiment af uddannelser. Hos Montus finder du efteruddannelser og kurser i alt fra IT til Jura. Du kan dog også tage det skridtet videre og kombinere det med et forløb om personlig udvikling. For Montus er formålet med deres kurser, konferencer og uddannelser, at udfordre og videreudvikle dine medarbejderes potentiale. Det gøres med i takt med, at medarbejderne bliver bevidste om deres karrieremæssige muligheder og egne kompetencer.  Med et kursus, konference eller uddannelse fra Montus kan du dermed ikke kun optimere din virksomhed med videreuddannelse, men også sætte fokus på den enkelte medarbejder.

Salg og marketing

Salg og marketing er blevet to ting, der er vigtige for enhver virksomhed. Det er nemlig vigtigt, at man gennem marketing strategier og planer kan formå at gøre sin virksomhed synlig. Det gælder både i materielle ting såsom reklamer og blade, men også i høj grad på sociale medier. Den hurtige udvikling af sociale medier kan på mange måde være til fordel for virksomheder. Det kan de, da de gennem sociale medier kan gøre andre opmærksomme på deres firma eller produkt. Vil du gerne optimere din medarbejderes viden omkring salg og marketing, kan du med fordel booke Montus til et kursus, konference eller uddannelse. På den måde giver du dine medarbejdere end hjælpende hånd, da de får nogle konkrete værktøjer og redskaber, som de kan bruge i deres arbejde. Med et kursus fra Montus bliver dine medarbejdere mere modstandsdygtige overfor den hårde konkurrence, der er i salg og marketingbranchen.

Hvor foregår kurser, konferencer og uddannelserne?

Alle kurser foretaget af Montus foregår i luksuriøse omgivelser. Det er nemlig ikke kun det faglige, der skaber en god oplevelse, men også de omgivelser, der skal danne ramme om det faglige. Derfor bliver alle kurser, konferencer og uddannelser afholdt på 5-stjernede hoteller. Vælger man et kursus i København, bliver det afholdt på Copenhagen Marriott Hotel med udsigt over Københavns kanaler. Vælger man derimod at få afholdt det i Århus bliver det afholdt på Radisson Blue Scandinavian Hotel. Dine medarbejdere får dermed ikke kun faglig læring, men tager også en uforglemmelig oplevelse med dem hjem i bagagen. Omgivelserne indbyder til at blive inspirerede, og vi vil hos Montus sørge, at hotellets søde medarbejder står for fuld forplejning.