Hvad bør du tænke på ved valg af revisor?

CpbCph  > Tanker >  Hvad bør du tænke på ved valg af revisor?
0 Comments

Hvis du skal i gang med at lave en virksomhed, eller hvis du på et tidspunkt kommer til et punkt, hvor du får brug for en revisor, men du ikke tidligere har erfaring med at vælge en revisor, kan det være godt for dig at læse lidt med her. Her kommer vi nemlig ind på et par punkter, der kan være gode at være opmærksomme på, når du skal vælge din revisor.

Vælg en revisor du har det godt med

Når du som virksomhedsejer har brug for en ny revisor til at hjælpe dig med dit regnskab, er det en rigtig god idé, hvis du finder en revisor, du har en god kemi med, og som du nemt kan snakke med.

Du kommer nemlig til at arbejde tæt med en revisor, og du har som regel også den samme revisor over lang tid. Derfor er det jo bedst for alle parter, hvis du rent faktisk ender med at finde en revisor, du bryder dig om.

Tænk over prisen

Dernæst kan det være godt at tænke lidt over prisen på din kommende revisor. Alle revisorer har jo ikke bare den samme timepris, så der kan være stor forskel på prisen på de mange revisorer i Danmark.

Hvis du har et begrænset budget, skal du derfor nok ikke vælge den dyreste revisor i landet. Hvis du har tid til det, kan det anbefales at indhente tilbud fra en række revisorer, så du kan finde ud af, hvor du kan lave den bedste aftale uden at blive ruineret.

Gå efter en revisor der har tid til dig som kunde

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at vælge en revisor, der rent faktisk har tid og overskud til dig som kunde.

Derfor er mange også glade for at vælge mindre revisorer eller firmaer, da der som regel ikke er lige så meget stress, og der er rent faktisk tid til en snak og en kop kaffe fra tid til anden, samtidig med at der er tid til at holde styr på dit regnskab.

Uanset om du har en fremstillingsvirksomhed, udlejer både, eller driver en restaurant – så vil du have behov for at få hjælp til regnskabet og revisionen. Brug din mavefornemmelse, tjek anmeldelser og afstem med budgettet, når du vælger revisor.