Optimer energieffektiviteten med NordanVinduer

CpbCph  > Tanker >  Optimer energieffektiviteten med NordanVinduer
0 Comments

Det er svært at komme udenom. Er I en virksomhed, der er afhængig af at kunne appellere til jeres kunder og opretholde et godt og moderne ”image”, spiller bæredygtighed her en væsentlig rolle.

Det er således blevet et vigtigt parameter for firmaer at præstere på bæredygtighed, når de skal forsøge at vinde forbrugernes gunst. Og det er sådan set en positiv udvikling, set i det lys, at verden har brug for handling fra alle tænkelige parter – forbrugerne selv, regeringerne rundt omkring, og naturligvis også erhvervslivet.

For de fleste virksomheder, er der et utal af knapper, der kan skrues og justeres på, for at nedbringe CO2-udtrykket og øvrige miljøbelastninger. Én af de knapper omhandler de bygninger, som virksomheden råder over og energieffektiviteten i dem. Det er klart, at jo større fysiske faciliteter firmaet råder over, desto større er potentialet for at forbedre CO2-regnskabet.

Skal vi blive endnu mere konkrete, er det sådan noget som en bygnings vinduer, hvor der ofte kan hentes store besparelser. Besparelser, ikke blot på CO2-udledningen, men i den grad også på varmeregningen. Det er altså relevant at overveje at udskifte de gamle vinduer, der ikke længere modsvarer de energikrav, der stilles.

Heldigvis er rigtig gode muligheder for at erhverve sig vinduer i rigtig høj kvalitet, lækkert design, der passer hvor som helst, og som ovenikøbet er danskproduceret. En forhandler, der kan levere alt dette er dansk-norske NordanVinduer.

Vinduesleverandøren og -producenten, der er stiftet af en dansker i Norge, bryster sig af at have eksisteret i mere end et århundrede, og dermed kan du altså være helt sikker på, at NordanVinduer ved, hvad de laver.

Som nævnt er vinduer fra NordanVinduer produceret i Danmark, og det af nogle topkvalitetsmaterialer, der sikrer vinduerne et langt liv. Et langt liv, hvor du kan nyde det stilrene design og alle de eftertragtede egenskaber, der gør vinduer fra NordanVinduer til en ikke bare moderne, men fremtidssikret løsning.

Man har i mange år produceret vinduer med to lag glas. I modsætning til helt oprindelige vinduer med kun ét lag glas, isolerer disse langt bedre. Ikke fordi der er mere glas, men primært fordi at hulrummet mellem glaslagene sikrer en rigtig god isoleringsevne.

Stillestående luft er som bekendt noget af det, der isolerer allerbedst. Læg dertil, at man gerne erstatter den almindelige luft i hulrummet med en anden gasart, der selvfølgelig er helt og aldeles gennemsigtig og ufarlig. Denne gasart har en meget højere tæthed end almindelig luft, og isolerer derfor endnu bedre.

Nye vinduer – altså også vinduer fra NordanVinduer, naturligvis – laves gerne med hele tre lag glas. Det betyder så også, at disse vinduer er konstrueret med to hulrum, hvilket selvsagt sørger for en endnu bedre isoleringsevne. Derfor kan jeres firma sparer en masse penge og dårlig samvittighed ved at tænke nyt i forhold til de vinduespartier, der er i jeres bygninger.