Air Force 1, 6

CpbCph  > Tanker >  Air Force 1, 6
0 Comments

Interessen for dyre sneakers er steget med årene. Flere videoer stormer frem på internettet, hvor unge viser deres kæmpe interesse. Mange unge er begyndt at købe store mængder ind af sneakers for at sælge dem videre. Der er nemlig et kæmpe marked inden for salg af specielle sneakers, som i høj grad stadig stiger. Når en sko bliver populær, kan dens værdi stige med over det dobbelte af, hvad den blev sat til salg for. Mange sko brands er derudover begyndt at samarbejde på tværs af de gamle originale sko virksomheder. Det skaber en solid grobund for en verden af specielle sneakers, hvor kun fantasien sætter grænser for kreativiteten. Flere af Nikes udgaver af deres klassiske sko ryger fra hjemmesiderne og ud til forbrugerne med lysets hast. Forskellige udgaver af deres Air Force 1 model er i særdeleshed blevet hvermandseje.

Hvor køber man en speciel Air Force 1?

I den store verden af specielle sneakers kan det være svært at finde ud af, hvor man finder lige netop den sko, man ønsker sig. Specielt fordi mange af skoene bliver solgt videre med tiden. Derfor er flere små og store virksomhedder begyndt at oprette hjemmesider, hvor man kan finde alt for Nike Air Jordans til Air Force 1 modellerne. En virksomhed, der samler alle dine specielle yndlingssko, er Streetwear Evolution. De har i deres kæmpe udvalg af sneakers også utrolig mange specielle Air Force 1 modeller. Det gælder både Nikes samarbejde med det amerikanske Supreme, men også deres egne udgaver såsom Shadow og Pixel. Shadow modellen er blandt andet kendt for at have en tykkere sål, mens Pixel modellen kan kendes på dens firkantede og lidt sjove sål. Foruden de to modeller kan man på hjemmesiden også finde udgaver med malerier af kunstnere og små finurlige objekter.

Hvorfor er de så populære?

Kigger man på Streetwear Evolutions hjemmeside er det tydeligt hvorfor, at Nike Air Force 1 er blevet en kæmpe del af sneakers verdenen. Selvom den mest kendte model er helt klassisk og hvid, er den stilrene sko blevet til mere end en sko. Flere virksomheder og kunstnere har brugt den som lærred, hvilket har skabt helt unikke og specielle udgaver af skoen. Skoen findes udsmykket med alt fra sommerfugle til Van Gogh malerier, hvilket virkelig udtrykker, at skoen ikke længere bare er en klassisk hvid sko. Air Force 1 modellen findes i uendelig mange udgaver, og der bliver hele tiden lavet flere. Er man dog til det klassiske look, kan man købe skoen i neutrale farver. Det gælder også selvom, at den findes i alle tænkelige farver og kombinationer. Mange vælger den helt hvide og klassiske, da den går med de fleste typer af outfits.