Forny din whiteboardtavle med whiteboardfolie i stedet for at smide den ud

CpbCph  > Tanker >  Forny din whiteboardtavle med whiteboardfolie i stedet for at smide den ud
0 Comments

Whiteboards er fantastiske at have som hjælpemiddel både i de private hjem og i virksomhederne og det er der mange danskere der har fundet ud af. Der er dog også en del danskere der endnu ikke har fundet ud af, at man behøver at smide boardet ud, når det hvide folie på boardet er ved at være slidt at se på.

Et vigtigt værktøj til strukturering skal ikke bare smides ud, når det kan genbruges

Et whiteboard er et vidunderligt påfund i flere sammenhænge. Det kan være det afgørende værktøj i forhold til at skabe en struktur på arbejdet og i hjemmet og er der tale om en svingdørs-kultur, som der er på mange arbejdspladser, kan et whiteboard være verdensmester i at levere de vigtige aftaler til personen der først kommer ind ad døren senere.

Der er også nogle arbejdspladser der har stor glæde af whiteboards når der f.eks. skal demonstreres nye arbejdsgange eller hvis der skal læres op i noget nyt. Et whiteboard er en gave til os. Der er dog en del personer, der har misforstået et whiteboards levetid og i den voldsomt stigende smid-ud-kultur vi ser i Danmark, så oplever vi også at danskerne har en tilbøjelighed til at smide et whiteboard ud, når den begynder at virke lidt slidt i den hvide overflade, for derefter at købe et nyt. Der er dog smartere måder at få sig et nyt whiteboard på.

Selvklæbende whiteboardfolie er den bedste måde frem til at få sig et nyt whiteboard. Her kommer du indenom problematikken bag smid-ud-kulturen samtidig med at du sparer penge, fordi det er langt billigere at bruge denne metode fremfor at tage ud og investere i et nyt whiteboard. Du skåner altså både miljøet og din pengepung på denne måde.

Skab et nyt look gang på gang med professionelt whiteboardfolie

Der er ikke mange der overhovedet er klar over at det er en mulighed at foliere et whiteboard, så det får nyt liv igen, men vi er dog i det store billede i Danmark, blevet langt bedre til at se på løsninger med folie frem for at købe nyt hele tiden, fordi det netop kan komme til at ligne en million ved hjælp af få midler. Men nu er whiteboardfolie langt fra et almindeligt folie og det kan derfor forekomme meget fjernt at kunne være en løsning.

Professionel hvid whiteboardfolie har den overflade på folien, som der skal bruges for at få den rette effekt, som er at man skal kunne tegne og skrive med en whiteboardpen for derefter at kunne viske det hele ud igen, uden at det ser ud til at der har været noget før. Med professionelt folie undgår man at der efter de første streger ikke kan genskabes det hvide folie.

Det er altså en god idé at vælge det professionelle whiteboardfolie, hvis du vil være sikker på at det syner godt i lang tid fremadrettet. Det er stadig en langt lettere og billigere løsning for dig, end hvis du først skal til at smide dit whiteboard på genbrugsstationen for derefter at købe et nyt.