Et kig ind i en konkret industri: Gummifliser til private legepladser

CpbCph  > Tanker >  Et kig ind i en konkret industri: Gummifliser til private legepladser
0 Comments

Nogle brancher er fremadsynet og innovative, fordi de har formået at følge med den bæredygtige udvikling og fremstille produkter som lever op til grønne mål samt standarder. Derfor er der godt gang i produktion, salg og distribuering af gummifliser. Herunder kan du lære mere om gummifliser og læse om, hvorfor de er smarte og populære at implementere på private legepladser.

Gummifliser sørger for at børnene ikke slår sig

Der er mange gode grunde til at anlægge gummifliser på private legepladser. Den mest åbenlyse – og også en af de vigtigste grunde er – at gummifliser har en bedre afstødning end for eksempel asfalt, som mange legepladser er bygget oven på. Det betyder, at hvis barnet falder eller snubler på legepladsen, får de markant og langt færre skræmmer, end hvis de falder på asfalt. Overordnet set kan gummifliser være med til at mindske skader, som børnene eventuelt kan erhverve sig på legepladser. Derfor er det en genial løsning mod skader.

Gummifliser: også et økonomisk valg

En anden god grund til at det er smart at anlægge gummifliser på private legepladser er simpelthen prisen. Det kan naturligvis variere fra leverandør til leverandør, hvad omkostningen på gummifliser er. Som ved meget andet handel giver en større bestilling en bedre pris. Da der skal bruges en del gummifliser til at anlægge en legeplads, kan det oftest også være en billigere løsning. Gummifliserne holder også i lang tid.

Få et grønt underlag med gummifliser

En tredje grund til at gummifliser bliver mere og mere populære skyldes det bæredygtige aspekt ved produktet. Mange leverandører forhandler gummifliser, som er fremstillet enten delvist eller 100 % af genbrugte materialer. Det betyder altså, at legepladsen kan få et markant grønt aftryk, hvis den er belagt med gummifliser.

Mange farvekombinationer med gummifliser

Et gulv af gummifliser behøver ikke at se kedeligt ud. Det er naturligvis muligt at vælge et ensfarvet gulv, men det er lige så vel muligt at vælge gummifliser i forskellige farver, som for eksempel danner et særligt mønster. Det er også en mulighed at gummifliserne kommer i mange forskellige farver, hvilket kan danne et tilfældigt mønster. Det falder helt sikkert også i god jord hos børnene, at gulvet er flot og farverigt i dets udtryk. Alt i alt skal det være kreativt, slidstærkt og uheldssikkert gulv – dette lever et gulv af gummifliser i bedste grad op til.