Derfor bør I overveje modern workplace management

CpbCph  > Tanker >  Derfor bør I overveje modern workplace management
0 Comments

Vi lever i dag en tidsalder, hvor hverdagen bliver mere og mere digitaliseret, mobil og omskiftelig. For mange virksomheder er adgange til digitale løsninger, systemer og enheder blevet afgørende for deres forretning.

De mange forskellige digitale løsninger og enheder, er blevet anerkendt for deres mange nye muligheder for at drive forretning. Dog kan et stødt stigende antal enheder og softwareprogrammer være med til at skabe en række forskellige udfordringer på sigt.

Flere er ikke altid bedre

I mange virksomheder og foreninger er der medarbejdere som bruger mange forskellige programmer og enheder. Omfanget kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed, herunder, fra medarbejder til medarbejder og ikke mindst på tværs afdelinger.

Dog kan et stigende antal digitale programmer give en række forskellige problemer for dine medarbejdere. En af disse problemer kan være glemte og tabte adgange, hvilket kan sætte et pres på jeres IT-ansvarlige og afdelinger.

Et andet problem som kan have betydelige konsekvenser, er at sikkerheden udfordres. Mange enheder og programmer øger mængden af adgange, hvilket også øger sikkerhedskravene til adgangene i form af stærke kodeord. En masse kodeord kan give tendenser til genbruge samme kodeord eller variation.

En tredje udfordring ved denne udvikling er, at medarbejdere forventer at kunne tilgå forretningskristiske informationer, mails og systemer selv, når de ikke befinder sig fysisk på kontoret. Dette indebærer også til tider en flydende overgang og forbindelse mellem elektroniske enheder såsom smartphones, laptops og digitale programmer såsom cloudtjenester mv.

On-premises og off-premises

Det kan dog tage tid og være udfordrende at forbinde alle de digitale systemer og enheder, samt at opretholde sikkerhedsstandarderne. Det er langt fra alle virksomheder og foreninger, som har deres egen IT-afdelinger eller personer med de nødvendige tekniske kompetencer.

Dog kan mange mindre problemer gå hen og blive til markante udfordringer på sigt, hvis de ikke bliver løst eller taget hånd omkring. Befinder din virksomhed sig i sådan en situation, kan det være en meget gavnlig og strategisk løsning at investere i en modern workplace løsning.

Ved at hente hjælp fra en professionel IT-leverandør kan I forøge jeres sikkerhed ved at få overblikket over jeres adgange. Ligeledes kan det sikre jer at alle jeres programmer og enheder er synkroniseret, opdateret og overvåget løbende, hvilket kan reducere risikoer.

Find den rette leverandør

Det kan anbefales at først at tage et kig på ens behov og virksomhed, således at du er klar over dine behov. Herefter bør du undersøge markedet for leverandører, da der findes mange forskellige leverandører med hver deres løsninger. Ved at undersøge et udpluk af relevante IT-leverandører, kan du finde frem til lige netop den løsning, som passer jeres behov bedst. Det kan her anbefales at kigge på individuelle anmeldelser, priser, løsninger mv. som en ekstra sikkerhed.