Vend modgang til medgang

CpbCph  > Tanker >  Vend modgang til medgang
0 Comments

Er du begyndt have en følelse af håbløshed, meningsløshed, tristhed og samtidig mistet glæden ved ting og aktiviteter, som før i tiden gav dig stor glæde? Dette kan være tegn på depression – symptomerne kan være forskellige, men de før nævnte kan være nogle af dem. Det kan også være du oplever søvnløshed, manglende appetit eller har svært ved at koncentrere dig. Metakognitiv terapi har vist sig at være yderst fremragende til behandling af depression, så ved at tage imod denne behandlingsform kan du hurtigere komme tilbage til dit liv før depressionen.

Hjælp til psykologiske problemstillinger

Måske er din dagligdag blevet mere krævende og du er begyndt at føle dig presset og stresset? Det kan også være du oplever bekymringerne hober sig op og bliver overdrevne og svære at styre. Eller måske mærker du en angst for at blive syg og bruger derfor ekstrem meget af din tid på at holde øje med om din krop udviser symptomer, som kan være sygdomstegn. Du kan hos mindcph få professionel hjælp af højeste kvalitet til diverse psykologiske problemstillinger, som blandt andet kan være stress, depression og angst. Du vil blive behandlet af universitets uddannede psykologer med speciale i metakognitiv terapi, som er en utrolig effektiv form for terapi til netop disse forskellige problemstillinger.

Tænk på din mentale trivsel

Har du en dagligdag med et krævende arbejde og et familieliv, som også kræver sit med børn og fritidsinteresser – her er det vigtigt du sørger for pauser, hvor du slapper helt af i dit hoved – dette med at slappe fuldstændig af kan ofte være meget svært. Ved hjælp fra metakognitiv terapi kan du lære at trives mentalt og du vil opleve, at du kan slappe af når du har brug for det og holde overblikket og tage de rigtige beslutninger når det er nødvendigt.

Trives medarbejderne – trives virksomheden

Har du en god og solid virksomhed, som er i vækst og ønsker det skal forsætte? Så kan du med stor fordel tænke dine medarbejderes mentale trivsel og sundhed ind i hverdagen. Trives alle medarbejdere bliver arbejdsmiljøet godt, som er med til at skabe arbejdsglæde, som sikrer en sund virksomhed. Du kan blandt andet gennem en firmaaftale sikre trivsel på arbejdspladsen, hvis der eksempelvis opstår behov for psykologhjælp. Selv om alle gør sit for at alle i virksomheden skal trives, så kan der stadig ske mistrivsel og her er det ofte en god investering at få hjælp af en yderst professionel og dygtig psykolog, som gør sit ypperste for at hjælpe ved behov.