Valg af regnskabsprogram til din virksomhed

CpbCph  > Tanker >  Valg af regnskabsprogram til din virksomhed
0 Comments

Når man driver virksomhed, er det vigtigt at have styr på sin bogføring. Det er ikke kun et krav fra myndighederne, men det giver også et overblik over virksomhedens økonomi. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige regnskabsprogram.

De mest populære regnskabsprogrammer

Der er mange forskellige regnskabsprogrammer på markedet, og det kan være svært at vælge det rigtige. Nogle af de mest populære regnskabsprogrammer er:

– E-conomic

– Dinero

– Uniconta

– Billy

Det er ikke altid nemt at vælge det rigtige regnskabsprogram, men der er nogle ting, man skal være opmærksom på. Først og fremmest skal man overveje, hvilke behov man har for et regnskabsprogram. Hvis man har en simpel virksomhed med få ansatte, kan et simpelt program være nok. Men hvis man har en virksomhed med mange ansatte og/eller en kompleks økonomi, kan det være nødvendigt at investere i et mere avanceret program.

Derudover skal man overveje, hvor brugervenligt et regnskabsprogram er. Det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas med det program, man vælger, ellers kan det blive en kilde til frustration.

Endelig skal man overveje prisen på et regnskabsprogram. Der er mange forskellige priser på markedet, og det er ikke altid nemt at finde det billigste program. Det er dog vigtigt at huske, at man ikke altid får det, man betaler for.

Her vil vi give et kort overblik over, hvad der får de nævnte programmer til at skille sig ud fra hinanden. Det er dog vigtigt, at du selv undersøger dem nærmere, da de hver især løbende udvikler sig og ændrer i priserne.

E-conomic

E-conomic er et online regnskabsprogram, der er brugervenligt og overkommeligt for selv den mest regnskabskyndige. Programmet er dansk udviklet og har derfor en høj brugervenlighed. E-conomic er et af de lidt dyrere regnskabsprogrammer på markedet, men indeholder til gengæld en masse funktioner.

Dinero

Dinero anbefales til små og mellemstore virksomheder. Programmet er udviklet i Danmark, og er også et af de mere brugervenlige regnskabsprogrammer på markedet. Dinero fås i en gratis version som man som nystartet ofte fint kan starte ud med.

Uniconta

Uniconta kan holde styr på både økonomi, lager, projekter, logistik og meget andet og er dermed et meget alsidigt produkt. Det kan prøves gratis i 30 dage og er også udviklet i Danmark. Du kan som udgangspunkt kun have én bruger, men du kan betale for at tilknytte flere brugere, hvilket dog er en anelse dyrt.

Billy

Billy startede i 2009 og der ligger dermed mange års erfaring bag. Det er et intuitivt system, hvilket gør, at mange funktioner i dit regnskab kan automatiseres. Modsat f.eks. Uniconta kan du i Billy tilknytte et ubegrænset antal brugere, hvilket kan være en fordel, hvis du har bogholder og/eller revisor, der også har brug for at arbejde i dit regnskab.

Forhåbentlig har dette givet dig et overblik over dine muligheder i forhold til valg af systemet til dit regnskab. Det er dog vigtigt, at du går ind på den enkelte side og orienterer dig om de nyeste ændringer og aktuelle priser for hvert regnskabsprogram.