Undgå printerpanik med de rette blækpatroner

CpbCph  > Tanker >  Undgå printerpanik med de rette blækpatroner
0 Comments

De fleste har prøvet at stå 5 minutter før en vigtig præsentation og ønsket at de havde printet deres papirer dagen inden. Om det så er noget man lærer i folkeskolen, eller om den hårde lektie skal komme senere i livet, er det noget de fleste skal prøve. Sådan er det nemlig ofte med printere. Der skal altid være bøvl med dem når man har allermest brug for at den fungerer.

Oven i forvirringen kommer det at printere ofte er vildt komplicerede. Det sætter lidt et pres på den IT-ansvarlige, da printeren som regel forventes at være online og tilgængelig hele tiden. Nogle større virksomheder eller organisationer har endda integreret online cloud-løsninger der skal virke optimalt konstant. 

Printerpanik

Denne artikel skal altså tjene som en anbefaling til dig der skal bruge printeren, til altid at huske at så tidligt som muligt. Den skal dog også være en anbefaling til din virksomhed til at få styr på printeren. Printerpanik kan i værste tilfælde skabe store problemer når det ikke blot er præsentations papirerne der ikke vil printes, som tab af kunder og lignende.

Styr på printerpatroner og kvaliteten

Har du en printer af hvilken som helst producent, kan det også betale sig at udskifte blækpatronerne. Det gælder også hvis al blækken endnu ikke er brugt. At skifte printerpatroner på din HP-printer er særligt en god idé, fordi HP har forbedret kvaliteten på deres blæk markant. Mange printere er udstyret med patroner der har siddet for længe i printeren uden at blive skiftet. Patroner af høj kvalitet hæver ikke blot kvaliteten af dit print, men hæver også driftsikkerheden af printeren.

Teknologiske fremskridt eller logik

Én anden overvejelse som mange kan overveje er, hvorvidt det er vigtigt for dem at have den nyeste teknologi tilgængelig. Det gælder i princippet med alt teknologi, da det nyeste ofte ikke er testet på stor skala, og ofte mangler flere fixes, app opdateringer osv. Ny teknologi er ligeledes ofte skabt med tanken om at det skal skabes fordi man kan, men ofte glemmer man at overveje om det er nødvendigt. 

For eksempel kan det i mange tilfælde nemmere betale sig at lave en kablet printer forbindelse. Sådan en forbindelse vil have den største driftsikkerhed, og du skal alligevel bevæge dig hen til printeren for at hente dine papirer. Den trådløse forbindelse er skabt for at gøre opgaven hurtigere og nemmere, men ender ofte med at tage mere tid.