Tanker om elcykler til erhvervslivet

CpbCph  > Tanker >  Tanker om elcykler til erhvervslivet
0 Comments

Hvordan kommer du til og fra arbejde? Hvis du bor langt væk fra dit arbejde, kan det være, at du enten tager bilen eller kommer derhen via offentlig transport. Det er her, elcyklen kommer ind i billedet. Der er nemlig god grund til, at der kommer flere elcykler på markedet. Herunder kan du læse mere om de mange fordele ved at tage en elcykel til arbejdet og måske blive inspireret til at omlægge dit transportmiddel.

Mindre CO2-udslip og mere frisk luft i hovedet

Først og fremmest formindsker du dit CO2-udslip ved at spare bil- eller busturen, når du i stedet tager elcyklen om morgenen og hjem igen. Prøv at tænke på hvor meget CO2, du sparer i det lange løb ved at udskifte transportmiddel. Mange kan blive enige om, at erhvervslivet skal tage sin andel i klimakampen. Derfor giver det god mening at starte med den grønne omlægning allerede nu.

Det er faktisk ikke kun klimaet, du gør en tjeneste ved at vælge det grønne alternativ. Du vil nok også opleve at blive mere frisk efter en tur på elcyklen. Både fordi du – med hjælp fra elcyklen – får motion og frisk luft samtidig. Derfor kan det endda øge din produktivitet på arbejdet at tage elcykel fremfor offentlig transport eller bil. Du kan finde en elcykel lige her og se et stort udvalg af forskellige modeller.

Tag kontrol over din tid med en elcykel

Du vil nok hurtigt opdage, hvor meget frihed der følger med at tage elcykel på arbejde fremfor bil eller offentlig transport. Hvis du er vant til at tage bilen, sidder du sandsynligvis også tit i kø på vejen ind eller ud af København. Hvis du er vant til at tage bus eller tog på arbejde, er du afhængig af at være ved stoppestedet på et bestemt tidspunkt. Derudover kan der også være forsinkelser forbundet med dette. Tilsammen kan det gøre, at du starter morgenen ud med at være stresset over transporttiden.

En elcykel er et godt alternativ, hvis du har langt til arbejde, eller hvis du generelt har svært ved at finde motivationen til at cykle. Den hjælper dig på vej uanset hvor meget modvind, der måtte være. Derudover kan du selv styre tiden, når du cykler. Motoren hjælper dig til at kunne komme hurtigere frem end på en almindelig cykel. Sidst men ikke mindst sidder du heller ikke fast i morgen- eller myldretrafik på en elcykel.