Tag til København og Sjælland og oplev sjove og hyggelige oplevelser

CpbCph  > Tanker >  Tag til København og Sjælland og oplev sjove og hyggelige oplevelser
0 Comments

København. Hovedstaden, som byder på mange fantastiske oplevelser og muligheder, hvor der er noget for enhver smag. Ligeledes gør det samme sig gældende for Sjælland, som på sin helt egen måde byder på forskellige herligheder og skønheder. Dog er det ikke sikkert, det er lige nemt for alle – jyder og fynboer – at komme i tanke om, hvad man kan kan lave i det sjællandske. Derfor har vi her lavet en liste over, hvilke oplevelser i København og oplevelser i Sjælland, du og en anden kan afprøve.

 

Tag med på en fantastisk oplevelse med ballonflyvning

Er du jyde eller fynbo, har du nok oplevet den del af Danmark, hvor du kommer fra, men det skader ikke også at opleve smukke Sjælland. En unik mulighed for at opleve Sjælland fra oven, når turen går op i en luftballon med smuk udsigt ud over det sjællandske. Er du klar? Eller er du klar med kæresten? Så tag med på en vild, smuk og ikke mindst fantastisk oplevelse, du sent vil glemme.

 

Tag på madoplevelse i Kødbyen med Copenhagen Foodtour

København er kendt for mange ting, og en af de ting er de mange madoplevelser og Kødbyen. Med en Food Tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours bliver du og en anden meget klogere på mad og Kødbyen, mens I smager på nogle forskellige og lækre madanretninger i Kødbyen. En af mange unikke oplevelser i København du bare må prøve.

 

Tag på en romantisk overnatning og sov under stjernerne hos Glashytterne

Oplevelser i Sjælland dækker også over noget magisk. Noget magisk, hvor man kan sove under stjernerne, se den smukke nattehimmel og opleve den danske natur på et andet tidspunkt af døgnet. Hos Glashytterne gør de denne mulighed til virkelighed, når de slår dørene op for, at alle kan sove under stjernehimlen og blive opslugt af den lollandske skønne natur og de smukke dyr.

 

Har du detektiv-instinkt? Tag på forbryderjagt i Nyhavn med Solve a Mystery

Måske du og en ven har et detektiv-instinkt inde i jer, som kribler hver gang, der sker et mysterie, så kan I nu tage på Forbryderjagt i Nyhavn Med Solve a Mystery. Der er begået det samme tyveri i de københavnske gader de sidste seks år, men intet er blevet opdaget. Kan du fange den snedige tyv, når jagten går ind på den forhadte person, som skaber rædsel og utrygge gader? En af mange spændende oplevelser i København.

 

Bliv pilot for en dag hen over Sjælland med Nawair

Måske det ikke er det store detektiv-instinkt, du eller en bekendt har. Måske er det nærmere drømmen om at være pilot for en dag – så er muligheden her! Det er nu muligt at blive pilot for en dag med Nawair, som vil lærer dig at lette, styre og lande et fly, hvor du ligeledes bliver præsenteret for basal flyveteori. Så slå din indre pilot-drøm løs og kom (måske) på din først tur ud af mange med spændende oplevelser i Sjælland.