Sundhed og arbejde burde høre sammen

CpbCph  > Tanker >  Sundhed og arbejde burde høre sammen
0 Comments

Sponsoreret indhold

De fleste af os har et arbejde – omend det så er direktør for et stort firma, eller om det er medarbejder på McDonalds. Vi arbejder rigtig meget af vores tid – i hvert fald hvis det er fuldtid. Derfor er det rigtig vigtigt, at du også passer godt på dig selv og din sundhed, når du er på arbejde. Junkfood eller hurtig take-away er okay nogle gange, men det skal ikke blive en daglig ting. Arbejde kan nemlig være stressende nok i sig selv, og hvis man så blander det med usund mad, kan det blive en farlig cocktail.

Sundhed og sundere alternativer til mad har helt klart deres plads på arbejdspladserne rundt omkring i landet. Det er ikke kun vigtigt for os selv, at vi lader dem have denne plads. Men det er også vigtigt for vores arbejdsmiljø, da folk bare arbejder bedre med god og sund mad i maven, kontra junkfood.

Et godt skridt på vejen til et sundere arbejdsmiljø er firmafrugt. Firmafrugt er en rigtig god måde at implementere et lidt sundere fødevarevalg på arbejdet. Hvis du hele tiden har frugt til rådighed, er folk også mere hyppige til at snuppe et æble med i hånden fremfor at ringe til det lokale pizzeria. Der skal faktisk ikke mere til, end at frugten bare er der. Da de fleste af os godt ved, at det nok er bedst at tage det sunde valg. Selvfølgelig er dette ikke ens betydning med, at der aldrig er plads til en pizza eller en burger – for langt de fleste findes der en fin balance.

Billigt, nemt og sundt

Firmafrugt er ikke dyrt, og det betyder ikke, at der ikke er plads til kontorartikler såsom kontorstuleunderlag, så du slipper for at se på et ødelagt gulv. En frugtordning er nemlig lige præcis det modsatte. Det er et langt billigere alternativ end meget andet. Hvis du vælger nogle lidt mere spændende frugter end bare en brun banan og et blødt æble, så kan det faktisk også godt betale sig. Det er nemlig vigtigt at frugten er indbydende, så dine kollegaer faktisk har lyst til at spise af det, og du ikke ender med at smide det hele ud til sidst på dagen.

Vi har konkluderet, at det er sundt for dig, at det kan gøre arbejdsmiljøet bedre, og at det ikke ruinere din virksomhed. Så hvorfor har flere steder ikke firmafrugt? Det kan være svært at svare på, men en årsag kunne være, at dem, der skulle bestille det til firmaet, bare ikke ved, at det er noget, kollegaerne vil have. Derfor kan det være en rigtig god ide, at du gør din chef eller din direktør opmærksom på det og fortæller ham eller hende om alle de fordele, det bringer med sig.