Skal du bruge IP-telefoni?

CpbCph  > Tanker >  Skal du bruge IP-telefoni?
0 Comments

Hvad end du er et firma eller en enkelt person, så kan det da være, at du skal have dig noget IP-telefoni. Det kan nemlig være mere praktisk og det kan også bafre være billigere at sætte op. Især hvis der er tale om et helt firma, med masser af medarbejdere, som hver især skal bruge en telefon. Og i andre tilfælde kan det også bare være simplere og hurtigere at komme i gang med. Der kan det være besværligt og bøvlet at bruge rigtige telefoner.

I de mere professionelle kredse

Hurtigt, så kan det være en god ide lige at få på plads, hvad IP-telefoni egentligt er. Det er meget simpelt. Det omhandler telefoner, altså det at kunne ringe rundt til hinanden. Men det der uden den fysiske telefon. I IP-telefoni er der ingen telefon involveret. I stedet er det kontakten imellem to computere. Altså er IP-telefoni når en computer kan ringe til den anden.

Dette kan være enormt praktisk at bruge på en arbejdsplads. Alene af den grund, at det bare er billigere at sætte op, i stedet for at en masse fastnettelefoner skal installeres. I stedet så sætter man sin computer op til at kunne modtage opkald fra enten andre computere eller almindelige telefoner. Især er der mange callcenter, som gør brug af IP-telefoni. Det er også bare praktisk, at du kan sidde og arbejde på din computer, samtidig med at du kan snakke med kunden. Plus eftersom det foregår over en computer, så kan du registrere og tjekke opkalderen, mens du sidder og arbejder med dem. Der er en masse andre værktøjer, du får adgang til, i det at opkaldet foregår over computeren!

I andre situationer, hvor IP-telefoni er nyttigt

Men der findes også andre situationer, hvor det kan være nyttigt at bruge noget IP-telefoni. IP-telefoni behøver ikke blot at være i professionelle omstændigheder. Du kan også bruge det i hverdagen. For eksempel hvis du er gamer, og du spiller med dine venner og har brug for at kommunikere sammen. Sådan så I kan spille bedre sammen. Eller måske vil i bare gerne hygge snakke sammen, mens I spiller sammen. Så kan det være lige så hyggeligt, som hvis i var sammen fysisk. Det kan nemlig være så hurtigere og mere praktisk bare at snakke over computeren, i stedet for at skulle finde sin telefon frem og bruge af sit abonnement, imens man sidder og spiller på computeren!