Ny virksomhed laver cocktails på fad

CpbCph  > Tanker >  Ny virksomhed laver cocktails på fad
0 Comments

I 2021 er vi begyndt at se et nyt fænomen: cocktails på fad. Det er endnu ikke eksploderet, men der er alligevel flere virksomheder, der nu er begyndt at forberede sig på et marked, der kun får større og større interesse i produktet.

Særligt Drafttails bør vi have for øje. Siden 20218 har Drafttails forberedt lækre cocktails på fad, som nu er klar til at blive nydt af kunder i hele Danmark.

Konceptet bag Drafttails og deres cocktails på fad er soleklar: De ønsker at gøre ubesværet at servere cocktails af høj kvalitet. Man behøver hverken en professionel bartender eller alverdens ingredienser derhjemme. Det eneste, du behøver, er et par glas og nogle isterninger. Så er du sådan set good to go.

Lyder det interessant? Vi beskriver forretningen yderligere i dette indlæg.

 

Forskellige cocktails på fad

Hos Drafttails laver de nu 6 forskellige cocktails på fad: Bramble, Mojito, Basil Smash, Beautiful Fool, Gin Hass og Blueberry Clover Club. Der er altså både velkendte klassikere og nogle nye, spændende cocktails at vælge til sin næste fest.

Et særligt fokus hos Drafttails er kvalitet. Selv om cocktails på fad kan lyde som et simpelt koncept, hvor man ikke opnår den bedste smagsoplevelse, er det ikke tilfældet her.

Grundlæggeren er uddannet, professionel bartender og har vundet flere konkurrencer i mixologi. Derfor har det siden begyndelsen været vigtigt, at cocktailene var af højeste kvalitet.

 

Både for private og erhverv

Drafttails henvender sig både til private forbrugere, erhverv og horeca. Formålet er derfor, at både helt almindelige mennesker kan nyde cocktails på fad til deres private fester, og hoteller, restauranter, barer såvel som øvrige virksomheder, kan tilbyde deres kunder cocktails.

Ikke alle barer, restauranter og hoteller har mulighed for at hyre en bartender eller har plads til alt udstyret. Derfor kan drinks på fustage fra Drafttails være en fordel, da det hverken kræver en masse plads eller uddannede bartendere til at tage hånd om dem.

Langt de fleste kan altså nyde fordele fra Drafttails. Hvad end det er til engangsbrug eller et længere samarbejde.

 

Fustager til leje

Cocktails på fad fra Drafttails kommer i fustager. Disse fustager er kun til leje, og de skal derfor leveres tilbage efter brug.

Her kan man måske frygte en høj pris på depositum, men det gør sig ikke gældende hos Drafttails. Du kan låne fustagerne helt gratis.

Derudover leverer Drafttails selv fustagerne til din adresse. Derfter kan de også hente fustagerne, når du er færdig med at servere cocktails for dine gæster. Dermed er det en meget simpel proces for forbrugeren, da de i bund og grund ikke behøver at gøre noget selv, efter fustagerne er bestil. Herfra skal man blot nyde de gode cocktails, der er lettilgængelige!