Sådan indretter du dit kontor i hjemmet

CpbCph  > Tanker >  Sådan indretter du dit kontor i hjemmet
0 Comments

Sådan skaber du et produktivt hjemmekontor. Hvad end om du er selvstændig, ansat med mulighed for at arbejde hjemmefra et par gange om ugen, freelancer eller mangler du inspiration til at indrette dit eget hjemmekontor – så står vi altid klar til at guide dig!

 

Den vigtigste del af dit hjemmekontor er naturligvis din kontorstol. Vi har samlet en liste til dig med vores udvalg af kontorstole til dit hjemmekontor – se dem på denne webshop.

 

Her får du 4 konkrete tips til hvordan du bedst indretter dit hjemmekontor

 

  1. Hvad skal du bruge dit hjemmekontor til? – Stop op og tænk efter!

 

Før du går i gang med indretningen af dit hjemmekontor, er det vigtigt at du gør dig nogle tanker om hvilke behov du har for dine arbejdsopgaver. Skal du bruge dit skrivebord til kreativt arbejde, eller kun arbejde på din computer?

 

Ved kreativt arbejde er det vigtigt, du indretter dit hjemmekontor så det er nemt at gøre rent og er mere modstandsdygtigt. Skal du derimod kun arbejde ved computeren, kan du uden problem vælge et skrivebord i glas eller i et materiale som er mindre robust.

 

  1. Hold dit hjemmekontor og bolig adskilt 

 

Placeringen af dit hjemmekontor, kan have en stor påvirkning på hvor produktiv du kan være når du sidder og arbejder. Hvis det er muligt, så prøv at placer dit hjemmekontor således at du ikke kan se det, når du holder fri. Det er vigtigt at holde ordentlig fri, når du har fri fra arbejdet, da det giver dig fornyet energi til den næste arbejdsdag.

 

En sund balance mellem arbejde og fritid er vigtig for en persons velvære, for at undgå stress eller søvnbesvær, ved for meget arbejde. Har du ikke mulighed for at placere dit hjemmekontor adskilt fra dit private hjem, så kan en rumdeler eller skillevæg være en nem og fleksibel løsning der dele rummet op.

 

Husk også, at det ikke er sundt at sidde for meget ned!

 

  1. Vælg det helt rigtige lys til dit hjemmekontor

 

Den mest ideelle belysning på et kontor er elektrisk lys, der er kombineret med naturligt lys. Du opnår derfor den bedste belysning ved at, sidde med siden til naturligt lys, kombineret med en rigtig god skrivebordslampe.

 

Dårlig belysning på dit hjemmekontor kan gøre, at du anstrenger dine øjne unødvendigt som kan resultere i hovedpine og nakkesmerter. Find derfor en lampe du kan indstille efter dine behov og som lyser godt op, på din hjemmearbejdsplads.

 

  1. Vælg de rigtige kontormøbler

 

Når du skal indrette dit nye hjemmekontor, så er det vigtigt du vælger nogle kontormøbler du kan sidde ved i mange timer uden problem. Mange laver den fejl at benytte en spisestol, som kontorstol, som ikke er særlig hensigtsmæssigt da en spisestol ikke er beregnet til at sidde på i flere timer ad gangen.

 

Find derfor en god kontorstol som skåner din ryg og lænd, kombineret med et skrivebord der kan justeres til efter dine behov. Vi vil anbefale at købe denne President Exclusive kontorstol, som er en af de flottere kontorstole på markedet. Her har du mulighed for justere ryglæn og sædet så det passer perfekt til din krop.