Sådan får du et godt arbejdsmiljø i din virksomhed

CpbCph  > Tanker >  Sådan får du et godt arbejdsmiljø i din virksomhed
0 Comments

Et godt arbejdsmiljø er et sted, hvor alle medarbejdere trives og har det godt. Det er et sted, hvor medarbejderne følger sig komfortable i at gå til deres ledere med deres problemer, og hvor de føler sig motiverede til at yde deres bedste.

En stor grund til at dette skal og kan lykkedes er måden, du er som leder. Der er mange måder at være leder på, men formår du ikke at motivere og udvikle dine medarbejdere til at få mest muligt ud af deres potentiale, så formår du næppe at komme frem til et scenarie som beskrevet ovenfor.

Expand udvikler mennesker og organisationer på måder, der skaber forandring og integration. Med deres coachuddannelser uddanner de ledere til at blive bedre til at udvikle deres medarbejdere på arbejdspladsen.

 

Anvend coaching i din ledelse og mærk en stor forskel

Er du leder, HR-medarbejder eller direktør i en virksomhed, og føler du, at du har brug for nogle konkrete værktøjer til at motivere dine medarbejdere?

Tager du en uddannelse til coach for ledere vil du lære at bruge effektive værktøjer inden for executive coaching til at udvikle og skabe motivation hos dine medarbejdere. Ved at lære at bruge coaching i din ledelse vil du blive bedre til at bruge kompetencer i din hverdag, der motiverer dine medarbejdere til selv at finde løsninger og svar på deres problemer.

Ved at anvende coaching på din arbejdsplads, vil du, som leder, opleve, at medarbejderne begynder at trives mere, og de får mere motivation for at skabe resultater.

 

Motiver dine medarbejdere til at få mest muligt ud af deres potentiale

I din position som leder har du mulighed for at anvende coaching som et værktøj til at fremme motivationen hos dine medarbejdere.

Coaching handler ikke om at give gode råd, eller for den sags skyld, at du som leder skal fortælle eller diktere, hvad dine medarbejdere skal gøre. Det handler derimod om, at du gennem samtale kan hjælpe dine medarbejdere med at blive mere bevidste om de ressourcer, de allerede besidder, når de støder på et problem. Du motiverer dermed dine medarbejdere til at bruge de egenskaber, de allerede har til at anvende positivt i deres arbejdsliv.

Anvendelsen af coachingværktøjerne er en bestemt måde at imødekomme sine medarbejdere på. Du er ikke mere bedrevidende end din medarbejder, og det er ikke dig, som er eksperten – og det skaber positive resultater!

 

Gladere medarbejdere på arbejdspladsen

En coachende ledelse giver gladere medarbejdere. Det er simpelt – men rigtigt! Som medarbejder vil man ikke føle, at man bliver påduttet nogle ideologier, som man ikke kan stå inde for.

Som medarbejder vil man i stedet føle, at selvværdet og selvtilliden vokser, og man vil mærke en forbedring af sit generelle velvære. Netop fordi, man som medarbejdere vil føle den tillid, som lederen giver til en.

Det giver større produktivitet på arbejdspladsen, gladere medarbejdere og et bedre arbejdsmiljø for alle!