Sådan holder du et perfekt firmaevent

CpbCph  > Tanker >  Sådan holder du et perfekt firmaevent
0 Comments

Er det efterhånden længe siden, at du har afholdt et firmaevent for medarbejderne? Det er nemt at glemme, hvis du sidder som chef og har mange bolde i luften. Det er dog ikke en detalje, du bør nedprioritere for længe.

 

Hvis du vil have succes med din forretning, kræver det, at du har nogle dygtige medarbejdere, der arbejder effektivt. Og det gør de bedst, når de har det godt på arbejdspladsen.

 

Hvis du mangler inspiration eller overskud, kan det være godt at tage kontakt til et eventfirma. Det kan muligvis give dig mere luft i skemaet, hvis du slet ikke kan finde rum til at planlægge et firmaevent.

 

 

Hvad er formålet?

Inden du går i gang med planlægningen selv eller i samarbejde med et eventfirma, er det vigtigt, at du har tænkt over formålet med dagen.

 

Skal det være med fokus på samarbejde, fællesskabet eller måske en blanding? Når først du har fået sat nogle ord på det, bliver det meget nemmere at planlægge eventet for dine medarbejdere.

 

Inden du tager beslutingen, bør du prøve at fornemme, om der er noget bestemt, der mangler blandt medarbejderne. Har de svært ved at snakke sammen i frokostpausen? Kan de ikke blive enige ved problemløsninger? På den måde får du en god indikation på, hvad firmaeventet kan “rette op på”.

 

 

Få den rette hjælp

Du behøver selvfølgelig ikke at planlægge firma events helt på egen hånd. Der findes mange eventfirmaer, der kan hjælpe dig videre.

 

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor meget de forskellige eventfirmaer hjælper til. Nogle stiller kun en lokation til rådighed, hvor andre planlægger hele eventet ned til mindste detalje – og måske ligefrem deltager på selve dagen for at holde styr på det hele.

 

Derfor skal du vælge eventfirmaer ud fra, hvor meget tid du selv har til rådighed. Hvis du slet ikke finder den mindste glæde i at strække event sammen, bør du også give opgaven videre.

 

 

Sæt et budget for firmaeventet

Hvad end du vælger at planlægge firmaeventet selv eller får hjælp til det, så skal du hurtigt have sat et budget for dagen.

 

Budgettet kommer typisk også meget an på formålet og ambitionerne for eventet. I bund og grund kan du sagtens holde et event med fokus på fællesskab, uden det behøver at inkludere live band, fin middag og overnatning på et skønt hotel. Den slags kan også klares med en simpel eftermiddag efter arbejde, hvor alle spiller et spil sammen.

 

Men hvis det skal være en dag, som medarbejderne husker og har lyst til at snakke sammen om, skal du muligvis skrue op for både ambitioner og budget.

 

Derudover er det alfa og omega for et eventfirma, at de har budget at arbejde ud fra. Hvis det ikke ligger klar, har de ikke en chance for at vide, hvor de skal starte eller slutte.