Optimer din hjemmeside så den er klar til Google

CpbCph  > Tanker >  Optimer din hjemmeside så den er klar til Google
0 Comments

Mange er ikke opmærksomme på det, men hjemmeside opsætningen og ordbrugen på din hjemmeside er essentiel for hvordan din hjemmeside klarer sig på Google, når andre søger. Derudover skal din hjemmeside også være hurtig og funktionel – en langsom hjemmeside koster flere besøgende og tabt omsætning end du lige går og tror.

For at lave en sådan optimering er det vigtigt at vide, hvad dette kræver i WordPress og hvordan du får opsat din hjemmeside optimalt. Mange begiver sig ud i at prøve på egen hånd, men det kan være mere indviklet og kræve mere end du lige går og tror.

Derfor kan det være en god idé med en samarbejdspartner, som virkelig kender til WordPress, optimering og Google søgnings funktionalitet, så din hjemmeside optimeres bedst muligt.

Hvis du går ind på wordpress hastighedsoptimering kan du nemt og simpelt finde ud af om din hjemmeside trænger til en opdatering: Indsæt linket til din hjemmeside og tag testen der fortæller dig, hvordan din hjemmesides hastighed, opsætning og indhold klarer sig. Du kan også læse med her hvor du kort bliver præsenteret for dine muligheder for et samarbejde med Emil Rauhe, som står klar med super sparring og mange års erfaring.

Få en god og personlig samarbejdspartner

Emil Rauhe står til rådighed som en mulig samarbejdspartner, som kan optimere din WordPress hjemmeside såvel som optimere hastigheden. Med flere års erfaring med både WordPress og WooCommerce hjemmesider er Emil Rauhe en stabil samarbejdspartner til jobbet, som vil give dig en suveræn service og gode resultater.

Det er et personligt samarbejde, hvor Emil Rauhe står til rådighed når end der er brug for sparring, og hvor der samtidig er respekt for det unikke ved din virksomhed og din hjemmeside. Med forståelse for forretning kan Emil Rauhe også hjælpe med at optimere din hjemmeside/netbutik, for at øge salg.

Tag kontakt til en uforpligtende samtale

Inde på hjemmesiden wordpress hastighedsoptimering kan du nemt tage kontakt til Emil Rauhe, som står til rådighed til en uforpligtende samtale om de muligheder, som din hjemmeside og virksomhed har, og hvad Emil Rauhe kan hjælpe med.

På hjemmesiden finder du, udover et telefonnummer, også en kontaktformular. Når du udfylder denne med dit navn, e-mail og besked, så kan du forvente svar kort tid efter, oftest inden for 2 timer. Dermed kan du hurtigt og simpelt få sat gang i den første kontakt, og få en idé om dine samarbejdsmuligheder med Emil Rauhe.