Jakkesættet skal føles lige så godt som din succes

CpbCph  > Tanker >  Jakkesættet skal føles lige så godt som din succes
0 Comments

Der er i de senere år kommet fokus på at jakkesæt og pæne bukser også skal være forbundet med velbehag og komfort. Traditionelt har det ellers altid været sådan, at når vi snakker jakkesæt og arbejdsuniformer i al almindelighed, ledes tankerne hen mod noget, der føles knap så komfortabelt eller rart. Særligt gennem længere tid, kan det blive tungt at gå rundt i pænt tøj. Et eksempel er følelsen af at tage det pæne tøj af igen, efter en lang dag på arbejdet eller lign. – Det er en følelse af befrielse.

Et eksempel på en dansk virksomhed, der har været med til at ændre opfattelsen af pænt tøj som værende tungt og ukomfortabelt, er Shaping New Tomorrow, der blev skabt af tre unge mænd fra Aalborg. Virksomheden har haft stor succes og mange anerkendte forretningsfolk går nu det komfortable tøj fra deres kollektion af bukser og jakker.

Bottom-up løsning var svaret

I stedet for at ændre selve uniformen, som det jo må siges at et jakkesæt er, har man optimeret det til at føles som noget, det ikke er. Et par pæne bukser kan nu føles som joggingbukser på en søndag. Dét er en befrielse. Der er med tiden flere danske og udenlandske virksomheder, der har fået øjnene op for fænomenet og ligeledes har lanceret kollektioner, hvor de gør pænt tøj let og komfortabelt.

Der er der også dukket et andet nyt fænomen op, som kan lette påklædningen og skabe en arbejdsdag med et langt højere niveau af komfort. Her har man ligeledes taget udgangspunkt i en beklædningsgenstand, der altid har eksisteret og er brugt af mange, som men ikke får den store opmærksomhed.

Business sokker i bambus

Du er endnu ikke klar over det, og det er helt okay og tilmed fuldt ud forståeligt. Men hvis du har prøvet at gå igennem en lang arbejdsdag, hvor du havde det varmt, havde travlt og tilmed alt dette i 3 lag tøj – så vil vi næsten garantere dig for, at du havde haft det mere komfortabelt i et par sokker lavet af bambus.

Den lille åbning der er imellem dine sko og bukseben, er en kæmpe ventilationsskakt. Problemet er, at den ikke udnyttes tilstrækkeligt med et par gammeldags sokker. Bambus sokker er derimod langt bedre til at transportere både luft og sved, og det mærkes tydeligt med det samme man træder i dem. Fødderne føles kølige og man mærker nærmest luften mod sin hud.

Den velkendte befriende følelse der opstår, når man afklæder sig sit tunge arbejdstøj – den selv samme følelse opstår, når man tager bambus sokker på sine fødder. Normalt vil man ikke tillægge sokker den store opmærksomhed. Men i en hverdag, hvor uniformeringen er den samme og ikke tillader den store fleksibilitet, kan det gøre en stor forskel at skifte sine gamle sokker ud med nyere bambus sokker.

Pæne sokker i bambus

De pæne sokker du har og bruger til dit pæne tøj, kan du også få i bambus. Der er præcis de samme muligheder med bambus, som med andre tekstiler. Forskellen er blot, at bambus har en lang række positive egenskaber, som efterlader de mere traditionelle tekstiler i støvet. Bl.a. evnen til at ventilere dine fødder og transportere sved.

Vi har fundet et par pæne sokker der er lavet i bambus og ikke koster alverden. Prisen vil dog som oftest være lidt dyrere, da bambus stadig er i relativt tidligt stadie. Det går dog hurtigt med udbredelsen og hvis du er i tvivl om hvorfor, vil vi opfordre dig til at købe et par bambus sokker og forstå, hvorfor bambus som tekstil vinder udbredelse med lynets hast.