Bliv iværksætter og find din passion

CpbCph  > Tanker >  Bliv iværksætter og find din passion
0 Comments

Er du iværksætter eller drømmer du om at blive det? Det kan være svært at finde ud af hvilken retning man skal bevæge sig i, for mulighederne er mange, rigtig mange. Der findes flere forskellige veje man kan gå som iværksætter: skal man have sin egen butik, lave et tøjbrand eller opfinde et produkt? Det vigtigste er at finde noget man har en passion for, om det er fødevare eller udleje boliger. Det mest vigtige er, at du brænder for det du laver, fordi det øger dine muligheder for at dit projekt bliver en kæmpe succes. Så om du vil sælge dyr eller is på stranden om sommeren, skal du nok opnå succes.

Hvor starter man?

Det første du skal finde ud af, er hvilken branche du kunne tænke dig at være i, der kan man både vælge byggebranchen, ejendomsbranchen eller noget helt tredje. Når du har fundet ud af hvilken branche du har en passion i, skal du finde ud af dit næste træk: Skal du opfinde en ny malerpensel eller skal du sælge slidstærkt tøj til tømrer? Undersøg det nuværende marked og se om det findes i forvejen eller om du er kommet på en ide, som ikke er set før. Det er ikke en ulempe hvis konceptet allerede findes, det viser blot at der er et marked for produktet.

Forretningskoncepter – Ideer til din kommende virksomhed

1. Saas produkter = Software as a service, et produkt der foregår online. Det kunne være et regnskabsprogram som Dinero, en boligportal som Findroomie eller en streamingtjenester som Netflix. Det smarte ved et Saas-produkt, er du ikke har noget varelager eller andre store udgifter – alt sker online. Dette gør din virksomhed enormt skalerbar.

2. Dropshipping = Du sælger produkter som du ikke selv har på lager, men en samarbejdspartner har og sender for dig. På den måde har du ikke udgifter til et stort varelager eller produkter. Dette kan være en rigtig smart måde at komme i gang med, for få penge.

3. Affiliate = Du videreformidler personer ind til andres hjemmeside og får en procentdel hver gang du henviser et salg. Ligesom dropshipping er dette en kanon måde at komme i gang på, for at opbygge kapital. Det kræver dog en masse tekstarbejde og at man har nogle gode placeringer på Google. Der findes mange forskellige affiliate programmer, det mest kendte i Danmark er Partner-ads.

Hvor starter man henne?
1. Find dit projekt
2. Begynd at finde informationer og forbered alt dertil
3. Få lavet en hjemmeside
4. Når der er styr ovenstående, kan du oprette en virksomhed. Der er ingen grund til at oprette CVR nr. før du har et færdigt produkt. Der kan gå flere måneder nogle gange år, før man er klar med en færdigt produkt. Det er dog vigtigt at huske på, at selvom man ikke føler sig helt klar til lancering af sin hjemmeside, så gør det alligevel. Der ingen som laver et perfekt produkt første gang. Lancer produktet og modtag feedback fra kunder, hvorefter du kan få tilrettet siden og/eller produktet. Det gælder bare om at komme i gang.


Bedste råd til folk der vil i gang

Det lyder meget kliche at sige at man bare skal kaste sig ud i det, men det er rigtigt nok. Det er netop det, det handler om. På den måde lærer man en masse og ja man kommer til at begår fejl, men dem lærer man også meget af.

Hvad venter du på? Kom i gang allerede i dag.