Indret kontoret med lysterapilamper

CpbCph  > Tanker >  Indret kontoret med lysterapilamper
0 Comments

Går du med tanker om at lave en ny indretning på kontoret, eller trænger der bare til en generel opfriskning, så bør du helt sikkert overveje at indrette med lysterapilamper. I tillæg til det praktiske formål med belysning, så kommer lysterapi også med en masse positive effekter på krop og sind.

 

I denne artikel går vi i dybden med de fantastiske lysterapilamper, herunder hvordan de kan gavne virksomhedens ansatte, og hvorfor du bør indrette kontoret eller virksomhedens lokaler med lysterapilamper.

 

Hvad er lysterapi

 

Ved lysterapi behandles kroppen med speciel form for lys, som går ind og påvirker niveauet af serotonin i kroppen, som er af afgørende betydning når det kommer til humør, overskud og energi. Lysterapi er derfor især velegnet til vinterdepressioner og vintertræthed, samt på generelle former for depressioner og nedtrykthed.

 

Lysterapilamper kommer derfor især til nytte i vinterhalvåret, hvor solen forsvinder, dagene bliver kortere, og hvor de ansatte ofte både møder ind og får fri når det er blevet mørkt. Lysterapilampen fungerer altså som en erstatning for solens stråler og gavnlige effekter, og er på den måde at lysterapilampen har gavnlige effekter, i tillæg til blot at være belysning.

 

Hvordan virker en lysterapilampe

 

Lysterapilamper virker ved at belyse med en stærkere lysstyrke, som i niveau ligner hvad man kan opnå på en let overskyet dag. Ved at sidde i lysterapilampens lys i løbet af arbejdsdagen, kan man øge mængden af serotonin i hjernen, der som sagt har en positiv på effekt på humør, energi og overskud.

 

Effekten man kan opnå ved en lysterapilampe er især gavnligt tidligt på dagen, da kroppen og hjernen på den måde opnår effekten tidligt, og på den måde kan køre videre på effekten resten af dagen.

 

Hvorfor indrette med lysterapilamper

 

Som nævnt har lysterapi en masse gavnlige effekter, som kan øge kroppens energi, humør og overskud, hvilket netop er grunden til at man som virksomhed bør overveje at indrette med lysterapilamper.

 

Godt humør, et højt energi, og overskud i løbet af en arbejdsdag, er nemlig essentielle faktorer for at have produktive ansatte. Har man derimod trætte og uoplagte ansatte der møder ind, så kan man tydeligt mærke det på produktionsniveauet, hvilket i sidste ende skader virksomheds drift og vækst.

 

Lysterapilamper er derfor et fantastisk redskab til at forhøje virksomhedens produktion, da de er medvirkende til at sikre en energisk og humørfyldt arbejdsplads, hvilket i sidste ende har en positiv effekt på virksomhedens resultat.

Sådan får du fat i lysterapilamper til virksomheden

 

Lysterapilamper kan både købes hos fysiske forhandler, men også på internettet hos en lang række online forhandlere. Søger man yderligere information om de enkelte modeller eller andet, så er det måske bedst at besøge en fysisk forhandler, som kan give råd og vejledning. Omvendt finder man et bredere udvalg hvis man søger efter sine lysterapilamper online.