Hvorfor er papkrus blevet så populære?

CpbCph  > Tanker >  Hvorfor er papkrus blevet så populære?
0 Comments

Papkrus kan bruges i mange situationer. De går ikke i stykker så nemt som glas, så de kan bruges på farten. De kan holde kaffen varm og vandet koldt. Desuden er de nemme at smide ud efter brug og efterlader ingen opvask. Hvis du er midt i en flytning og har pakket porcelænet ned i en kasse, er det nemt at finde et par krus og tallerkener af pap frem. Nu kan du også bruge et engangskrus uden at bekymre dig om, at de er dårlige for miljøet.

Til turen

Det er upraktisk at tage sine porcelænstallerkener og glas med på camping. Med krus og tallerkener af pap er der ingen frygt for, at noget går i stykker, og de kan købes i de fleste supermarkeder. På lange køreture er det smart at have et par papkrus med i bilen for ikke at blive dehydreret. Der står også sådanne krus på en del hotelværelser. Her kan du overveje at tage dine egne med og være sikker på, at dine krus er holdbare og ikke er dårlige for miljøet.

Den mest brugte funktion for disse krus må dog være kaffe to go. Her kan du finde papkrus to go, der kan holde din kaffe varm eller dine kølige drikke kolde. Så er det nemt for dig at tage en kop kaffe med, når du går ud af døren om morgenen, skal køre i bil eller have en kop varm kaffe ved siden af dig, mens du arbejder. Med et krus to go kan du få låg på, så du ikke behøver at bekymre dig om at spilde kaffen, mens du er på farten.

Til festen

Papkrus er desuden perfekte til forskellige fester. Til havefester hvor folk går frem og tilbage i haven, kan det være mere praktisk at have krus, der ikke risikerer at gå i stykker. Måske vil du bare ikke have dit fine porcelæn ud i haven. Hvis der kommer alkohol på bordet, skal folk som regel også smage på lidt af hvert, og det er nemt at tage et nyt. På den måde behøver du ikke vaske en masse forskellige glas op, når festen er slut.

Et krus af sølv kan også være med til at sætte spræl på nytårsfesten. Disse krus er nemlig også gode til forskellige fester såsom børnefødselsdage eller konfirmationer. Hvis der er mange børn med til festen, kan det være mere trygt for både børn og voksne, at der ikke er glas, der kan gå i stykker. Desuden kan papkrus fås i mange forskellige farver og temaer, der passer til din fest.

For miljøet

Papkrus, paptallerkener og engangsplast plejer at have ry for at være dårligt for miljøet. Eftersom de kun bliver brugt en gang, er det meget pap og plastic, der bliver smidt ud. Sådan er det dog ikke længere. Her kan du finde et økologisk papkrus. Krusene er af genanvendeligt materiale og er desuden meget holdbare, så de kan klare mere end en gangs brug.

Det er vigtigt at passe på kloden. Flere og flere virksomheder forsøger at gøre hverdagsprodukter mere miljøvenlige. På den måde har du som forbruger også mulighed for at vælge de produkter, du bedst kan stå inde for. Så kan du trygt tage en kop kaffe med på farten uden at bekymre dig om miljøet.