Gør noget ekstra ud af jeres firmafest

CpbCph  > Tanker >  Gør noget ekstra ud af jeres firmafest
0 Comments

Langt de fleste virksomheder har problemer med at tænke nye veje, når de skal arrangere en firmafest. Vi gør det alle i vores bedste mening, for vi vil jo gerne have, at alle medarbejdere har det godt på deres arbejdsplads. Men det ville ofte gøre en forskel, hvis vi skruede en smule op for niveauet, og gav den lidt mere gas.

En firmafest kan være så meget mere end et par dåser øl, en pose chips og et par brætspil. Men hvordan skruer I så op for standarten til jeres firmafest? Det får I et par bud på her.

Helt overordnet er der tale om disse punkter:

  • Eksklusive cocktailbar
  • Professionel bartender
  • En ny lokation

 

Egen cocktailbar med professionel bartender

Det her kan måske lyde for voldsomt til en firmafest. Men I vil ikke fortryde det. For at firmafesten ekstra god, så kan I overveje at booke en cocktailbar med professionel bartender.

Forestil jer det lige: Hele aftenen kan I suse op til baren, hvor I frit kan vælge mellem lækre highend cocktails. Ingen behøver at sippe til flade dåseøl eller lidt for varm rødvin. Når I booker en professionel bartender, kan I glæde jer til at hente den ene lækre cocktail efter den anden.

Men er det så pengene værd? Bestemt!

Vi er ret overbeviste om, at I kan få de fleste medarbejdere med til firmafesten, hvis der står i invitationen, at der vil være fri bar, professionel bartender og alt for lækre cocktails. I har formentlig oplevet et par gange, at der var et lidt tyndt fremmøde til fredagsbaren, og det her er en måde at løse problemet.

Så hvis I kan finde budgettet til det, vil det i den grad være værd at overveje. I vil næppe fortryde det – altså lige bortset fra, når medarbejderne begynder at sukke efter at få en fri bar igen.

 

En ny lokation

Holder I altid jeres firmafest i kontorets kantine? Det kan selvfølgelig være helt fint at benytte dette til langt de fleste firmafester, men i ny og næ er det lækkert, hvis festen bliver holdt på en anden lokation.

Det kan give en helt anden stemning, når man befinder sig et nyt sted, der ikke relaterer sig til arbejdspladsen. Det kan muligvis give en følelse af at lære kollegerne at kende på en ny måde, hvor det ikke føles helt så arbejdsrelateret – hvilket kun er godt for sammenholdet.

Det behøver bestemt ikke at være noget fancy. Jeres firmafest kan snildt holdes i et lejet lokale, på en bar eller en café.

Så undersøg hvilke muligheder I har omkring jer. Måske er der nogle lokationer, som I slet ikke har overvejet endnu, men som passer perfekt til netop jeres firmafest.