Google Tag Manager for begyndere: En guide

CpbCph  > Tanker >  Google Tag Manager for begyndere: En guide
0 Comments

Google Tag Manager er et værktøj, der giver dig mulighed for nemt og effektivt at administrere dine websitetags. Det giver en brugervenlig grænseflade, og det er let at konfigurere og bruge. I denne vejledning vil vi diskutere det grundlæggende i Google Tag Manager, og hvordan du kan bruge det til at forbedre dit website. Vi dækker emner som installation, oprettelse af tags, triggere og variabler. I slutningen af denne vejledning kan du konfigurere Google Tag Manager på dit eget website og begynde at drage fordel af de mange fordele!

 

Hvad er GTM?

Google Tag Manager (GTM) er Googles eget sporingsværktøj, der giver dig mulighed for at implementere sporing af dine besøgendes adfærd på dit websted.

Dette er især nyttigt, hvis du vil sætte et tal på, hvor mange mennesker der tilmelder sig dit nyhedsbrev, klikker på en bestemt knap, downloader dine guider og meget mere.

Tags er kodestykker, der bruges til at spore oplysninger om dine websitebesøgende. Med GTM kan du administrere alle dine tags ét sted og implementere dem på dit websted med blot et par klik.

 

Hvordan fungerer Google Tag Manager?

GTM fungerer ved at give dig et containeruddrag, som du indsætter i dit websteds kode. Dette containerkodestykke er et stykke JavaScript-kode, der indlæser andre tags på din webside. De tags, som GTM indlæser, konfigureres via Google Tag Manager-grænsefladen.

Du kan bruge GTM til at udrulle analysetags, konverteringssporingstags, remarketingtags og enhver anden type tag, som du muligvis skal bruge på dit website.

 

Hvorfor skal du bruge Google Tag Manager?

Der er mange grunde til, at du bør bruge Google Tag Manager på dit website. GTM er et gratis værktøj, der kan spare dig tid og penge. Det forenkler tagadministrationen ved at give dig mulighed for at udrulle tags hurtigt og nemt. GTM gør det også nemt at teste og fejlfinde dine tags, før de implementeres på dit live website.

 

Sådan konfigurerer du Google Tag Manager

Nu, hvor vi har diskuteret det grundlæggende i Google Tag Manager, kan vi gennemgå processen med at konfigurere det på dit eget website. Opsætning af GTM er en simpel proces, der kan afsluttes på få minutter. Vi anbefaler at besøge somejuan.dk for en dybdegående guide!