Fremstå professionelt i din nye kjole

CpbCph  > Tanker >  Fremstå professionelt i din nye kjole
0 Comments

At bære kjoler i store størrelser, kan få dig til at føle dig utilpas og som en outsider. Dette fordi du måske føler at kjolen ikke forbedrer og fremhæver din figur på de rette steder. Ved at følge nogle simple tips, kan du dog nemt fremstå professionel og stilfuld i enhver kjolestørrelse, når du går ned ad direktionsgangen.

Køber du tøj til store kvinder i en butik, har du mulighed for at afprøve den inden du køber den. Den mulighed har du ikke, når du køber online, men heldigvis er der i Danmark favorable vilkår i forhold til fjernsalg (returregler). Derfor kan du også trygt fylde din garderobe, når du køber fra en webshop.

Klæd dig efter din kropsform

Når du skal finde en lækker kjole, som du kan fremstå professionelt i, er det vigtigt at du finder en stilart, der smigrer din kropsform og -type. Den skal gerne være med til at fremhæve de former og kurver, som giver dig en god figur, samtidig med at den nedtoner områder som du måske ikke er så glad for, fordi du føler at de ikke er flatterende.

I diverse kvindemagasiner, samt forskellige videoer på YouTube, har du mulighed for at lære meget mere om hvad der passer til hvilke kropstyper. Derfor vil vi hellere henvise dig til at samle inspiration der, i stedet for at komme med nogle informationer her, som vil være mere generelle. Samtidig vil du have muligheden for at vælge hvor detaljeret du vil have den nye viden. Måske kan du finde en kort artikel eller video, som er rigeligt, og måske har du brug for meget mere information.

Udover at få information i artikler eller på YouTube, kan det også være en god ide at spørge til råds i den forretning du vil handle i. Uanset om det er en fysisk butik, eller en online webshop, så vil mange være villige til at hjælpe dig med at finde den rette stil til dig.

Tilføj tilbehør for at fuldende looket

Udover at give dig et dejligt feminint touch, så kan tilbehør også være med til enten at fremhæve områder, eller drage fokus væk fra specifikke områder. Derfor er det altid en god ide at overveje at supplere garderoben med noget lækkert tilbehør i form af f.eks. smykker (halskæder, ringe, armbånd, øreringe osv.), solbriller, halstørklæder… Listen kunne fortsætte uendeligt.

Hold selvværdet oppe

Udseendet er en vigtig del af selvværdet, og derfor er det vigtigt at du føler dig godt tilpas i dit nye tøj. At have et godt selvværd, gør at du allerede er rigtig langt i forhold til at tage dig godt ud på direktionsgangen. Et godt selvværd, hjælper dig derfor også med at se professionel og attraktiv ud. Så er spørgsmålet bare om det er hønen eller ægget der kom først – en shoppetur er i hvert tilfælde den hurtige løsning, til at hjælpe på at få lidt bedre selvværd.