Fem gode grunde til at vælge brandrådgivning

CpbCph  > Tanker >  Fem gode grunde til at vælge brandrådgivning
0 Comments

Byggeri er noget, som de fleste af os har stor interesse i. Vælg derfor en certificeret brandrådgiver. Hvad end det drejer sig om erhverv- eller privatpersoner, er der mange ting at holde styr på, i forbindelse med nybyggerier. Den ene af disse mange ting er alle de hensyn som det kræver i forbindelse med brandsikkerhed. Dette fænomen er så velkendt, at mange vælger at få konkret brandrådgivning, som inkluderer mange fordele. I denne artikel forsøger vi at samle alle de positive elementer ved en brandrådgivningsaftale, som er vigtige at vide som byggeri-interesseret. Så hvis du har et igangværende byggeprojekt, eller overvejer det, så er denne læsning superrelevant. Her får du fem gode grunde til at vælge brandrådgivning:

 

  1. Få sparring af eksperter på området

 

Alle certificerede brandrådgivere har et indgående kendskab til branchen og kan hjælpe på alle typer af byggerier. Hvad end dit byggeri drejer sig om en café, restaurant, industribygninger eller blot helt almindelige privatboliger, kan din brandrådgiver give dig den rette vejledning om brandsikkerhed.

 

  1. Risikoanalyser

 

Med brandrådgivning tilknyttet dit byggeprojekt, vil der i processen blive lavet risikoanalyser, som har til formål at minimere selv de mindste risici. På denne måde kan du som kunde trygt overlade denne del til din brandrådgivnings-samarbejdspartner. Risikoanalyser er til for, at du som bygherre kan slappe af og fokusere på de øvrige processer ved et byggeri.

 

  1. Planer

 

Det er alfa-omega, at overholde de brandregler, som kræves på den pågældende lokation. Derfor er det vigtigt at have udarbejdede drift- og kontrolplaner, som hele tiden er ajourførte. Dette vil din brandrådgiver sørge for gennem et samarbejde. Brandsikkerheden kan kompromitteres i forbindelse med interne eller eksterne ændringer, og derfor er det centralt, at nogen hele tiden har planer for vedligeholdelsen og driften. Ved et samarbejde med en brandrådgiver, er du sikret løbende kontrolrapporter, og hurtig omstilling i forbindelse med ændringer.

 

  1. Ændringer

 

Jo tidligere brandrådgiveren involveres i projektet, jo hurtigere er det muligt at kortlægge de udfordringer som bygherren står med. Derfor anbefales det altid at tage kontakt til en certificeret brandrådgiver inden projektet påbegyndes.

 

 

  1. Brandrådgivere gør det overskueligt for dig

 

Der er mange regler, rammer og dokumenter at holde styr på som bygherre. Hvad end du er erhvervs-bygger eller privat, har du mange love at skulle indordne dig efter. Brandrådgivere tager det fulde ansvar for din brandsikring, og derfor skal du ikke bekymre dig om at skrive dokumenter, finde løsninger på mulige problemer samt. underskrive og indsende dem. Du bør som tommelfingerregel altid have én brandrådgiver med de rette certificeringer tilknyttet dit byggeprojekt.

 

Prisen for brandrådgivning varierer, alt efter hvilket byggeri der er tale om. Der er også forskellige certificeringer, alt efter bygningens specifikationer. Hold derfor øje med, om din brandrådgiver har de rette certificeringer til lige netop dit projekt.