Erhvervslån med EU garanti – lav rente betyder noget

CpbCph  > Tanker >  Erhvervslån med EU garanti – lav rente betyder noget
0 Comments

Som virksomhedsejer i Danmark, kan man i disse år opleve at det nærmest er umuligt at få kredit eller et lån og hvis man skulle være så heldig at finde en långiver der er villig, så er der som oftest tale om en højere rente, end hvad man selv kan acceptere, men nu kan du muligvis komme lettere afsted med det erhvervslån du har brug for.

Dine to muligheder for at finde et billigt erhvervslån

Det er dyrt at låne penge og det er ikke kun i privat regi at man oplever de høje omkostninger der er forbundet med lån. Også virksomhederne i Danmark der særligt igennem pandemien har måtte skrabe kistebunden et par gange, har haft problemer med at finde den rette hjælp til finansiering i virksomheden. Er det noget du kan genkende, så kan det måske give mening for dig at læse videre her.

På hjemmesiden https://www.flexfunding.com/erhvervsln, kan du finde én af de bedre løsninger som du som virksomhedsejer måske kan have brug for at gøre gavn af i forhold til at få et godt erhvervslån. Det er ikke tilbud der hænger på træerne men kun en mulighed fordi Flex Funding har de helt rette samarbejdspartnere.

En lignende mulighed kan du finde hos Jysk Erhvervslån og som du kan læse om her: https://www.jyskerhvervslaan.dk/, så minder disse to muligheder om de samme og så er det vilde af det hele, at mulighederne herefter er begrænset til hvad du allerede kender til i dag.

En sund virksomhed får nu gode muligheder

Hvis man ser på hvad Flex Funding og Jysk Erhvervslån kan tilbyde dig som virksomhed der ønsker hjælp til finansiering, i forhold til de långivere som du sikkert allerede har været i kontakt med, så er det i store træk denne service der tilbydes med en intern platform. Her kan man blive en mulig og synlig virksomhed for investorer eller andre långivere, der herefter kan vælge at hjælpe med finansieringen.

Det er Flex Funding og Jysk Erhvervslån der selv sørger for at kreditvurdere de virksomheder der ønsker et lån. Der stilles nogle krav som man som virksomhed skal kunne leve op til for at dokumentere og bevise at man har en sund virksomhed. Kan man leve op til disse vilkår, vil det åbne døre for dig som virksomhedsejer for det er ikke kun kreditvurderingen og platformen som Flex Funding og Jysk Erhvervslån kan tilbyde.

Gode samarbejdsaftaler sikrer investorer EU-garanti

Flex Funding og Jysk Erhvervslån har ikke kun den smarte interne platform og mulighederne for at kreditvurdere dig for investorerne, men de har også knoklet for at etablere et samarbejde med de relevante fonde der er med til at gøre det muligt at kunne stille din investor en høj garanti for at der vil blive tilbagebetalt hver en krone plus afkastet der er forudsat.

At Flex Funding og Jysk Erhvervslån kan stille EU-garanti til erhvervslån, gør det meget mere attraktivt for en investor at smide pengene i din virksomhed og de vil derfor også være mere tilbøjelig til at kræve en lavere rente – en rente der er så meget lavere at det kan mærkes for dig som virksomhedsejer når lånet skal betales tilbage.

 

Lån med høje omkostninger kan være fristende at tage imod, for det er som oftest i situationer hvor man ikke kan se andre løsninger, når der overvejes et lån. Men ligesom at private bør undgå at låne hvis de ikke har råd til det, så bør virksomhederne heller ikke.

At man siger at man ikke har råd til et lån kan lyde lidt skørt, hvis man ikke har prøvet at låne penge før og selvom at specialisterne hos både Flex Funding og Jysk Erhvervslån sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy det helt rette lån, så er det vigtigt at forstå låneprocessen fra lånet går igennem til alt er betalt tilbage igen.

Du skal have råd til at låne

Hvis du som virksomhed f.eks. ønsker et erhvervslån hos Flex Funding eller Jysk Erhvervslån, så starter du med at sende din ansøgning hertil. Du vil herefter blive kontaktet af de kreditspecialister der er ansat til at hjælpe dig med at skræddersy den helt rigtige låneansøgning, der skal videre ud på selve platformen. Når det hele er skræddersyet med renteaccept og andre vilkår på plads, kommer dit lån til syne som en mulig investering for diverse långivere og investorer der også anvender Flex Funding.

Når der er en investor der ønsker at hjælpe dig og din virksomhed med finansiering, så bliver der lavet et lånedokument, hvor alle vilkår mv. vil fremgå. Når aftalen er underskrevet af alle parter, vil investoren overføre det beløb du har haft et ønske om at låne til enten Flex Funding eller Jysk Erhvervslån og pengene kan du herefter tilgå på platformen også. Nu starter den vigtige proces som handler om at have råd til at låne og det er at du kan tilbagebetale hver afdragsbeløb som der er aftalt ifølge lånedokumentet.