En hjælpende hånd

CpbCph  > Tanker >  En hjælpende hånd
0 Comments

Første møde med indpakningen af et produkt er vigtig for kundens oplevelse. Der er nemlig ikke en bedre følelse end at modtage et produkt, der har været længe undervejs. Er der en rød tråd gennem indpakning og produkt, kan man få sin virksomhed til at fremstå på en bestemt måde. Det kan derfor være en god investering for små og store virksomheder at få lavet poser med personligt tryk arbejde, så de kan skille sig ud og blive husket. Hos International Bag Industry kan man få produceret tryk arbejde på mange forskellige former for poser. Det gælder alt fra bæreposer til forsendelsesposer.

Et personligt design

Hos Nordeuropas mest fleksible producent af forskellige typer af poser finder du en løsning, der passer lige netop dig og din virksomhed. De mere end 20 ansatte står, med deres mange års erfaring, klar til at give dig og din virksomhed en hjælpende hånd. Dette gør de ved i samarbejde med dig at finde det udtryk, der matcher din virksomhed. Tryk arbejde kan ske på mange forskellige former for poser, hvilket gør det nemt for dig at skabe et personligt udtryk. Det gælder både om du er til mange farver eller et simpelt lille logo, der er kendetegnet for din virksomhed.

Tryk arbejde i høj kvalitet

Poser, der skiller sig ud fra mængden, er ikke til at overse. Formår man at skabe det perfekte design, kan man være sikker på, at det huskes. Måske husker du selv designet af bæreposer fra forskellige virksomheder. Det er nemlig ikke kun produktet, der er vigtig for en kundes oplevelse, men også de poser, det fragtes i. Ved at skabe en pose med et personligt udtryk, kan du gøre det muligt for andre bedre at huske din virksomhed. Dermed kan du gøre dig klogt i at få produceret poser med tryk arbejde. Hos International Bag Industry får du tryk arbejde i høj kvalitet, der altid er produceret på nye råvarer. Udover at være en gå op i bæredygtighed, har de mange års erfaring i tryk arbejde på poser. De står derfor altid klar til at kunne hjælpe dig, hvis du får lyst til at give dine kunder en bedre oplevelse og dine poser et frisk pust.

Værd at gemme

Hos International Bag Industry er bæredygtighed i fokus. Alle poser bliver produceret af genbrugsplast fra deres egne produktioner og intet plastik går til spilde. Ved at få lavet tryk arbejde af den ene eller anden slags hos IBI sikrer du, at din virksomhed er med til at passe på miljøet. Det er nemlig ikke kun tryk arbejdet på dine personlige poser, der får kunden til at gemme dem i skuffen, men også tanken om, at de er produceret bæredygtigt.