Boblekuverter til sikker forsendelse af varer

CpbCph  > Tanker >  Boblekuverter til sikker forsendelse af varer
0 Comments

Danskerne elsker at handle online. Vi bruger millioner af kroner hver måned hos webshops landet over, og købene varierer meget. Derfor er der også store udsving på hvad danske iværksættere og virksomheder har brug for når det gælder emballage, kuverter og æsker til forsendelse.

 

Boblekuverten har eksisteret i mange år efterhånden, og med god grund. Den er et sikkert valg til virksomheder såvel som private der ønsker en sikker og billig løsning til at sende deres skrøbelige genstande.

Fordele ved boblekuverter

Især danske webshops har gennem årene taget disse kuverter til sig, da de både er billige nok til at købe i massevis, og samtidig beskytter deres produkter så kunderne får en god oplevelse hver gang.

 

Samtidig er størrelserne er forskellige nok til at de fleste webshops kan finde en passende boblekuvert der både kan indeholde deres faktura, deres produkt og måske også lidt ekstra beskyttelse i form af yderligere foring.

 

Det er relativt nemt og billigt at få trykt firma logo, slogan, eller på anden måde opnå branding af sin virksomhed ved valg af boblekuverter, og det kan gøre en stor forskel i hvordan produktet bliver modtaget af kunden. Vi ved alle at førstehåndsindtryk er vigtige.

Typer boblekuverter

Der findes som udgangspunkt to forskellige typer boblekuverter, dem der er fremstillet af plast, og dem af papir. Boblekuverter af papir er som regel billigere, da det ydre lag er lavet af papir eller pap i stedet for plastik. Derfor kan det være et godt valg til de forsendelser der kræver god beskyttelse men ikke bliver udsat for så meget slid undervejs i transporten.

 

Men alt afhængigt af hvilke produkter eller varer du sender kan det nogle gange være nødvendigt at sende med boblekuverter af plast. Sender du tit til folks egen adresse kan det være en god idé at vælge plastkuverter, da disse bedre kan modstå et regnskyl hvis pakken bliver efterladt foran døren for eksempel.

 

Priserne ligger på omkring 0.75 kroner og op til 3 kroner per kuvert, så der kan være penge at spare, men det siger sig selv at enhver webshop ønsker at anvende tilstrækkelig god kvalitet af kuverter for at sikre der ikke sker skader under forsendelsen, og at webshoppen derfor skal sende en ny vare, hvilket kræver mere tid og ressourcer. Derfor er det vigtigt at man vælger en tilstrækkeligt stærk kuvert, og at det rent faktisk kan betale sig økonomisk i længden.

 

Størrelsen på boblekuverterne

Når du vælger en boblekuvert er det som regel de ydre mål du ser opgivet. Mange steder får du også de indvendige mål, som afgør hvor store varer eller genstande du rent faktisk kan få til at passe i kuverten.

 

Man kan få boblekuverter i de fleste standardstørrelser som vi kender dem fra normale kuverter, såsom A4 og A5 for eksempel, men også mange andre størrelser er til at finde, så brug gerne lidt ekstra tid.

 

Nogle transportfirmaer beregner også stadig leveringsgebyr baseret på ydre dimensioner af pakken, og derfor kan det være tiden værd at finde de optimale størrelser på kuverter for netop din webshop hvis du ofte sender varer afsted.