DIY indretning af kontoret

CpbCph  > Tanker >  DIY indretning af kontoret
0 Comments

At indrette et kontor kan være en større investering for de fleste. I mange tilfælde er det dog muligt at gøre selv, og endda med meget få midler. Du behøver faktisk ikke engang at have hænderne skruet vildt godt på, hvis du bare har lidt gå på mod.

Indrømmet: Hvis du skal have flyttet vægge, sat en skillevæg op, slebet gulve eller lignende, så kan det være en rigtig god ide at få professionel hjælp. Er rammerne derimod på plads, men skal det gøres lidt mere professionelt, så kan du komme rigtig langt selv, uden at hyre en indretningskonsulent, som tager din første fødte som betaling.

Hvad kan jeg gøre selv

Der er nogle ting som du absolut ikke må gøre selv. Det er især når det kommer til el arbejde og VVS arbejde. Der er selvfølgelig også andre ting du ikke selv må gøre, men det er typisk også større ting, hvor det er dumt at komme i gang, hvis du ikke har hænderne skruet ordentligt på.

Ting du selv kan gøre, og ikke mindst som er lette at gøre, er at få styr på detaljerne – og det er det som vi tager udgangspunkt i, når vi siger gør det selv indretning. Det kan f.eks. være at male, få de helt perfekte plakat op og krydre indretningen med loppefund, som er med til at gøre jeres kontor mere personligt. For helt ærligt: Det er ikke sjovt at arbejde på et upersonligt kontor med hvide vægge og hvor der ikke er gjort noget for at gøre det rart at være der.

Måske skal kontoret prydes med et lækkert gamer bord til de ansatte (eller dig selv, hvis det er hjemmekontoret). Hvis der vælges et med lys (det kan du i øvrigt også få til din kontorstol/gamerstol), så er der endda mulighed for at få firmafarverne til at lyse op under bordet, på væggen ved bordet og lignende. Så er det straks mere gennemført.

Plakater til indretningen

Ok – det er måske ikke den dybe tallerken. Plakater til indretningen kan både være med til at symbolisere jeres værdier som virksomhed og være med til at gøre en trist væg lidt mere værd at se på. Enten kan der vælges kunst som ikke siger noget direkte om jeres virksomhed (men hvor det mere ligger i farverne eller symbolikken bag kunsten).

Alternativt kan der vælges plakater som har motiverende citater, som beskriver jer som virksomhed. Pas dog på at der ikke kommer til at gå for meget ananas i egen juice i den, og det hele bliver lidt for indspist. Det skal være hyggeligt for ansatte og besøgende at komme forbi, og ikke være for kvalmende og selvfedt. Sørg for at finde balancen, og sikre at det er noget alle kan lide og holde ud til at se på. I kommer formentligt til at være der i en meget stor del af jeres vågne tid.