Derfor kan en frankeringsmaskine være smart for virksomheden

CpbCph  > Tanker >  Derfor kan en frankeringsmaskine være smart for virksomheden
0 Comments

Har din virksomhed behov for at udsende mange breve enten i indland eller udland – eller begge? Så kan det være smart at investere i en frankeringsmaskine!

 

Hvad er en frankeringsmaskine?

Først er det store spørgsmål; hvad er en frankeringsmaskine egentlig? Den kaldes også en portomåler, hvilket meget præcist beskriver, hvad maskinen kan. Den måler postens vægt og opretter bevis fysisk bevis for porto til denne, altså afgiver de korrekte frimærker til. Så med en frankeringsmaskine får du altid den rette porto til dine breve, fordi maskinen frankerer brevet med det rette frimærke alt efter vægten. Det er jo skønt ikke at skulle tænke på at gøre det manuelt!

 

Hvorfor er det smart at investere i en frankeringsmaskine?

Hvis din virksomhed sender meget post, kan det være smart at investere i en frankeringsmaskine, da der kan være penge at spare; det er umiddelbart kun et par kroner, men i det lange løb løber 2 kroner jo hurtigt op. Pengene spares, fordi maskinen altid vælger de billigste frimærker. Ved at maskinen frankerer posten korrekt, kan du også bedre skabe et overblik over udgifterne til dette.

 

Hvor kan du købe en frankeringsmaskine?

Du kan købe eller lease en frankeringsmaskine flere steder på nettet. Derudover kan du tilkøbe tilbehør til frankeringsmaskiner også i form af blæk og så videre. Inde på websitet kan du også læse flere informationer om, hvordan det hele fungerer, priser og forskellige frankeringsmaskiner, som passer til dine behov.

 

Forhåbentlig har denne artikel givet dig et større indblik i, hvorfor det kan være en god idé for din virksomhed at investere i en frankeringsmaskine. Der er penge at spare, og det gør generelt hele processen lidt nemmere. Nu er det bare med at anskaffe dig en, så det bliver både billigere og nemmere for jer at sende post videre.