Derfor bør din virksomhed have et gæsteregistreringssystem

CpbCph  > Tanker >  Derfor bør din virksomhed have et gæsteregistreringssystem
0 Comments

En bemandet reception har i mange år sørget for, at gæster, kunder, samarbejdspartnere og leverandører har fået en professionel modtagelse i virksomheder. Dog har tiderne også ændret sig, og den digitale udvikling er med til at optimere de fleste områder i en virksomhed. Inden for håndtering af gæster er det muligt at få et gæsteregistreringssystem ved navn iReception, og i denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor din virksomhed bør overveje et gæsteregistreringssystem til håndtering af gæster.

Hvad er iReception?

iReception er et digitalt gæsteregistreringssystem som kan modtage gæster og sørge for, at medarbejdere som venter gæster bliver notificeret ved gæsternes ankomst og check-in. Systemet er integreret i en stander via en tablet, og gæster kan tjekke ind på touchskærmen.

Når en gæst tjekker ind på systemet, skal man vælge hvilken medarbejder man skal til møde hos. Efter medarbejderen er valgt, vil medarbejderen modtage en SMS og/eller en e-mail omkring gæstens ankomst. Du kan læse mere om digital gæsteregistreringwww.ireception.dk.

Der findes en masse integrationer til iReception som kan automatisere systemet. Man kan bl.a. opdatere medarbejdere automatisk via en integration til Azure AD, så man ikke skal sidde og opdatere medarbejdere på listen manuelt.

Endvidere kan man integrere systemet til Outlook, så medarbejdere ved mødeindkaldelse kan forhåndsregistrere gæster, så indtjekningsprocessen overskueliggøres.

Der findes også en integration til Microsoft Teams som gør, at medarbejdere kan få en chatbesked når en gæst tjekker ind.

Som udgangspunkt er det muligt at blive notificeret flere steder samtidig, så man som medarbejder ikke undgår at registrere, at en gæst har meldt sin ankomst.

Du kan høre meget mere om de forskellige integrationer på et demomøde.

Derfor skal du prøve gæsteregistreringssystemet iReception

Når det kommer til gæsteregistrering, er der mange forskellige tilgange og behov fra virksomhed til virksomhed. iReception er et digitalt produkt, som kan tilpasses til de fleste virksomheders behov, og sørge for, at gæster bliver taget godt imod, mens at medarbejdere bliver notificeret på både e-mail og telefon omkring modtagelsen af gæster.

iReception kan både benyttes som supplement til en bemandet reception eller erstatte en bemandet reception alt efter behovet i en virksomhed. I nogle virksomheder vil det give mening at beholde en bemandet reception, mens andre virksomheder kan fjerne den bemandede reception. Ved at beholde den bemandede reception kan man give receptionisterne administrative opgaver, mens iReception sørger for at meddele medarbejdere om gæsteankomst.

Prøv et gæsteregistreringssystem gratis

Det er muligt at prøve gæsteregistreringssystemet iReception gratis i 15 dage. Alt du skal gøre er blot at kontakte iReception og bede om en gratis prøveperiode, og så vil du automatisk få tildelt en bruger og login. iReception fungerer mest optimalt på en tablet, såsom iPad eller en Android. Det er en god idé at få en demo af iReception af en medarbejder inden du giver dig i kast med prøveperioden.