Bartender til fest i virksomheden: Et event medarbejderne ikke glemmer

CpbCph  > Tanker >  Bartender til fest i virksomheden: Et event medarbejderne ikke glemmer
0 Comments

Er det lidt som om, at virksomhedens fester altid minder lidt for meget om hinanden? Så er I langt fra de første, der oplever det problem. Langt de fleste virksomheder kommer ind i form for samme ”trummerum”, når der kommer til at arrangere fester firmaets medarbejdere. Så måske leder du lige efter svar på, hvordan I kan opgradere fredagsbaren, julefrokosten eller sommerfesten.

Helt konkret er vores, at I bør få en bartender til fest for virksomheden. Kan det virkelig være så enkelt? Der svaret simpelthen JA! Lad os gå lidt mere i dybden med, hvorfor det kan svare sig at få en bartender til fest i jeres virksomhed.

 

Præcis som at være på bar

Hvis I gerne ville holde festen for jeres virksomhed i egne lokaler, så misser I formentlig noget af den luksus og gode stemning, der er ved at tage ud på en bar eller en restaurant. Cocktailene smager bare ikke helt lige så godt, når medarbejderne selv skal prøve sig frem udvalget i kantinen.

Når i lejer en bartender til fest, kan I være sikre på, at drinks og cocktails smager mindst lige så godt, som når I tager ud på en bar i nærheden af firmaet.

Mon ikke alle medarbejderne vil elske det? De kan suse op i baren, der er placeret et passende sted i jeres lokaler, og bestille lige præcis den cocktail, de har lyst til – og den oveni købet lavet af en professionel bartender. Det bliver næsten ikke meget bedre end det.

Derudover er der også en god følelse i at bestille en drink i en bar. Det kender I nok alle sammen fra byturene. Det føles i hvert fald meget bedre end at sidde og mixe cocktail på ”gefühl”.

 

Hvordan får I fat i en bartender til fest?

Det er faktisk ikke så svært at få fat i en professionel bartender til fest. Med en hurtig søgning på Google finder I hurtigt en masse muligheder. Så mange, at det næsten kan blive uoverskueligt at gennemskue, hvem I skal vælge.

En god idé kan være at tjekke Trustpilot, inden I beslutter jer for, hvor I skal leje en bartender. Mange udbydere kan se gode ud på overfladen, men det er ikke altid, at deres service matcher. Så tag endelig at bruge en smule tid på at researche den virksomhed, som I overvejer.

Det kan også være en god tilgang at spørge nogle, I kender. Mange virksomheder har prøvet at leje en bartender til deres fest, så I kender uden tvivl nogen, der kan give jer et par gode muligheder.

Derudover er der bare at sige, at vi håber, at I får en fantastisk fest for jeres firma, og nyder nogle gode cocktails i hinandens selskab!